HLN | Team Cosby zet zaak buiten rechtszaal voort

Frenzy grows outside of Bill Cosby trial as verdict nears | EPA/TRACIE VAN AUKEN

Terwijl de jury zich nog beraadt over een oordeel in de zaak van Bill Cosby, zette zijn woordvoerder dinsdag de verdediging voort buiten de rechtbank.

Andrew Wyatt las voor de deur een statement op van een collega van Andrea Constand, de vrouw die Cosby beschuldigt van misbruik. De studentenadviseur van de universiteit waarvoor Constand werkt, verklaart daarin dat de basketbalcoach haar ooit vertelde dat ze eens was gedrogeerd en misbruikt. Later zou ze gezegd hebben dat het toch niet waar was, maar dat ze veel geld zou kunnen verdienen als ze zou verklaren dat het misbruik wel had plaatsgevonden.”

Het juridische team van de komiek had de verklaring ingediend als bewijsmateriaal, maar die werd door de rechter afgewezen omdat het om een indirecte getuige ging. Constand verklaarde tijdens de rechtszaak dat ze de vrouw die het statement gaf niet kent.

Haar advocaat reageerde boos op de actie van Cosby’s woordvoerder. “Je bepleit je zaak niet op de stoep van de rechtbank”, zei ze tegen USA Today. “De verklaring was niet gebaseerd op waarheid. Het is niet correct, en er is maar één doel dat hij hiermee wil bereiken: mijn cliënt in een kwaad daglicht zetten. Dat is altijd het doel geweest van meneer Cosby en zijn woordvoerder.”

Bron: HetLaatsteNieuws

2 Reacties op “HLN | Team Cosby zet zaak buiten rechtszaal voort

  1. Zei ik toch, staat vermeld dat: De studentenadviseur van de universiteit waarvoor Constand werkt, verklaart daarin dat de basketbalcoach haar ooit vertelde dat ze eens was gedrogeerd en misbruikt.

    “Later zou ze gezegd hebben dat het toch niet waar was, maar dat ze veel geld zou kunnen verdienen als ze zou verklaren dat het misbruik wel had plaatsgevonden.”

    B. Cosby kon toen alle vrouwen neuken die hij wilde en hoeft niemand te drogeren.

    Hoe langer de uitspraak uitblijft hoe groter de kans op vrijspraak voor Cosby.

  2. Postman441

    Lock him up, Lock him up, Lock him up, Lock him up, Lock him up, Lock him up.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *