30 C
Willemstad
• woensdag 6 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Gebruikersoverleggen Hospital Nobo Otrobanda van start

WILLEMSTAD — De vorderingen voor de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Otrobanda zijn te volgen op de Facebook-pagina hospitalnobo.otrobanda.
Deze week hebben het St. Elisabeth Hospitaal (Sehos) en Usona informatiepakketten uitgedeeld aan de gebruikers van het nieuwe ziekenhuis Hospital Nobo Otrobanda (HNO), inclusief alle medisch specialisten.
Zo wordt de koppeling van de hardware (de stenen) met de software (de mensen die de zorg leveren) verder ingevuld.

Advertentie

- Advertentie -

De eerste informatiesessies met de Raad van Bestuur van het Sehos en de medisch specialisten over de functionele aspecten van Hospital Nobo Otrobanda, zijn vorige week in een prettige sfeer verlopen.
De eerste informatiesessies met de Raad van Bestuur van het Sehos en de medisch specialisten over de functionele aspecten van Hospital Nobo Otrobanda, zijn vorige week in een prettige sfeer verlopen.

In het informatiepakket zit zowel algemene informatie over het nieuwe ziekenhuis als specifieke informatie per afdeling.
Zo kunnen de gebruikers gedetailleerd zien hoe het nieuwe ziekenhuis eruit gaat zien.
Als er mogelijkheden voor verbetering zijn kunnen de gebruikers dit aangeven.
Iedereen krijgt twee weken de tijd om de informatie rustig te bestuderen.
Daarna organiseren Sehos en Usona zogeheten ‘gebruikersoverleggen’.
Tijdens die overleggen worden zaken als de functionaliteit en indeling van het nieuwe ziekenhuis en de ziekenhuislogistiek behandeld.
De architecten en opstellers van het plan zullen uitgebreid toelichting geven.
Afgevaardigden van de gebruikers kunnen vragen stellen en suggesties doen.
Zo komen de gebruikers tot in detail te weten hoe het nieuwe ziekenhuis zal werken en kunnen zij hun invloed uitoefenen.
Vorige week zijn er al verschillende overleggen tussen de Raad van Bestuur van het Sehos, het bestuur van de medische staf van het Sehos en Usona geweest.
De afgelopen week hebben Sehos en Usona tevens met de vakbond CBV gesproken. Andere stakeholders volgen snel.

Advertentie

To Top

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, July 5, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

ParadiseFM | Experts leggen wet over topinkomens in Staten uit

Morgen zijn verschillende directeuren van overheidsentiteiten in de Staten. Ze komen uitleg geven over de wet die topinkomens binnen overheidsbedrijven aan banden legt. Deze technische briefing is...

Democracy now! | Monday, July 4, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 4 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | De VN, zelf bestuur en zelf beschikking

Door Lucita Moenir Alam, Arjen van Rijn en Kees Flinterman Op 15 december 1955 heeft de Tiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 945(X) de Nederlandse...

ParadiseFM | Campagne voor een nieuw nationaal wapen Curaçao

Curaçao moet een nieuw nationaal embleem hebben. Cultuurminister Van Heydoorn heeft daarom een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen. Vandaag wordt het startschot gegeven voor...
- Advertentie -
- Advertentie -