25.6 C
Willemstad
• zaterdag 29 januari 2022 01:14

Laatste reacties

- Advertentie -

Familie doet politiewerk

- Advertentie -
auto-duiker-shut
De familieleden van de man die verdacht wordt van het vermoorden van zijn echtgenote zaterdag betaalden een gecertificeerde duiker om bij Noordkant naar hun geliefde te zoeken.

NOORDKANT – De familieleden van de man die verdacht wordt van het vermoorden van zijn echtgenote zaterdag, besloten gisteren niet meer op de politie te wachten. Ze betaalden zelf een gecertificeerde duiker om bij Noordkant naar hun geliefde te zoeken. Alleen zijn auto werd echter in het water ontdekt en eruit gehaald.

De politie trof zaterdagavond rond half tien, na een melding van buurtbewoners, de 37-jarige vrouw Sugailie Clara Patrocinia Mathilda Martina-Maduro dood aan in haar echtelijke woning aan de Zuiderzeestraat in de buurt Suffisant. Ze lag op haar rug in een plas bloed.

Omstanders vertelden de politie dat het slachtoffer minuten eerder ruzie had met haar echtgenoot. Ze hoorden gegil en op het moment dat het plotseling stil bleef, zagen ze de man des huizes uit het huis rennen, in zijn auto stappen en wegrijden. De politie werd meegedeeld dat het een goudkleurige voertuig betreft.

auto-shut
Met de politie geen actie ondernemend, besloot de familie een duiker te benaderen deze dook deze in het ruwe water te Noordkant. De duiker vond de auto maar geen inzittende. De familie liet het voertuig uit het water halen en hoopt nu dat de politie verder onderzoek doet.

Het lichaam van het slachtoffer werd in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) in beslag genomen voor lijkschouwing. Het vermoeden bestaat dat de echtgenoot zijn vrouw doodstak, omdat de politie een scherp object (dit werd niet nader toegelicht) naast het lichaam vond. De politie meldde ook dat er een steekwond in de rug van het slachtoffer werd waargenomen.

- Advertentie -

Vanaf die zaterdagavond was de echtgenoot spoorloos en gonsde het van de geruchten. Zo werd verteld dat hij op het werk was, toen hij een telefoontje zou hebben gekregen. Hij zou toen zich ziek hebben gemeld en reed naar huis, waar minuten later buren hoorden hoe hij met zijn vrouw ruzie maakten.

Een familielid vertelde gisteren aan de ploeg van TeleCuraçao dat ze die zaterdagavond een telefoontje kregen van hun broer. Die bekende zijn echtgenote te hebben vermoord en dat hij in zijn auto bij Noordkant zat. Ze reden daar naar toe, maar konden hem nergens vinden en de politie hierover ingelicht.

De familieleden bleven in contact met de politie en ook de Kustwacht. Omdat ze in het ongewisse bleven en de politie niets ondernam, besloten ze zelf maar in actie te komen. Ze verkenden de Noordkant en konden bandsporen zien. In het water wisten ze ook contouren van een auto te zien.

Met de politie nog steeds geen actie ondernemend, besloot de familie een duiker te benaderen en tegen betaling dook deze in het ruwe water te Noordkant. De duiker vond de auto maar geen inzittende. De familie liet het voertuig uit het water halen en hoopt nu dat de politie verder onderzoek doet.

Het is vooralsnog niet duidelijk waarom de politie dit gedeelte van het onderzoek en dus opsporingswerk naar de verdachte echtgenoot overliet aan zijn familie.

Bron: Tilii

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Friday, January 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Avondklok naar 23 uur; teamsport mag weer; mondkapjes op school

De avondklok, oftewel toke de keda, geldt vanaf morgen tussen 23.00 en 4.30 uur ’s nachts. Dat heeft de regering vandaag bekend gemaakt. Horeca en andere bedrijven...

Democracy now! | Thursday, January 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 2,3 miljoen euro voor versterking kinderbescherming

Dankzij een extra bijdrage van de Postcode Loterij van 2,3 miljoen euro kan Unicef Nederland overheden en professionals helpen om het kinderbeschermingssysteem op Aruba en Curaçao te...
- Advertentie -
- Advertentie -