27 C
Willemstad
• zaterdag 19 juni 2021 09:11

Laatste reacties

- Advertentie -

Familie doet politiewerk

auto-duiker-shut
De familieleden van de man die verdacht wordt van het vermoorden van zijn echtgenote zaterdag betaalden een gecertificeerde duiker om bij Noordkant naar hun geliefde te zoeken.

NOORDKANT – De familieleden van de man die verdacht wordt van het vermoorden van zijn echtgenote zaterdag, besloten gisteren niet meer op de politie te wachten. Ze betaalden zelf een gecertificeerde duiker om bij Noordkant naar hun geliefde te zoeken. Alleen zijn auto werd echter in het water ontdekt en eruit gehaald.

De politie trof zaterdagavond rond half tien, na een melding van buurtbewoners, de 37-jarige vrouw Sugailie Clara Patrocinia Mathilda Martina-Maduro dood aan in haar echtelijke woning aan de Zuiderzeestraat in de buurt Suffisant. Ze lag op haar rug in een plas bloed.

Omstanders vertelden de politie dat het slachtoffer minuten eerder ruzie had met haar echtgenoot. Ze hoorden gegil en op het moment dat het plotseling stil bleef, zagen ze de man des huizes uit het huis rennen, in zijn auto stappen en wegrijden. De politie werd meegedeeld dat het een goudkleurige voertuig betreft.

- Advertentie -

auto-shut
Met de politie geen actie ondernemend, besloot de familie een duiker te benaderen deze dook deze in het ruwe water te Noordkant. De duiker vond de auto maar geen inzittende. De familie liet het voertuig uit het water halen en hoopt nu dat de politie verder onderzoek doet.

Het lichaam van het slachtoffer werd in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) in beslag genomen voor lijkschouwing. Het vermoeden bestaat dat de echtgenoot zijn vrouw doodstak, omdat de politie een scherp object (dit werd niet nader toegelicht) naast het lichaam vond. De politie meldde ook dat er een steekwond in de rug van het slachtoffer werd waargenomen.

Vanaf die zaterdagavond was de echtgenoot spoorloos en gonsde het van de geruchten. Zo werd verteld dat hij op het werk was, toen hij een telefoontje zou hebben gekregen. Hij zou toen zich ziek hebben gemeld en reed naar huis, waar minuten later buren hoorden hoe hij met zijn vrouw ruzie maakten.

Een familielid vertelde gisteren aan de ploeg van TeleCuraçao dat ze die zaterdagavond een telefoontje kregen van hun broer. Die bekende zijn echtgenote te hebben vermoord en dat hij in zijn auto bij Noordkant zat. Ze reden daar naar toe, maar konden hem nergens vinden en de politie hierover ingelicht.

De familieleden bleven in contact met de politie en ook de Kustwacht. Omdat ze in het ongewisse bleven en de politie niets ondernam, besloten ze zelf maar in actie te komen. Ze verkenden de Noordkant en konden bandsporen zien. In het water wisten ze ook contouren van een auto te zien.

Met de politie nog steeds geen actie ondernemend, besloot de familie een duiker te benaderen en tegen betaling dook deze in het ruwe water te Noordkant. De duiker vond de auto maar geen inzittende. De familie liet het voertuig uit het water halen en hoopt nu dat de politie verder onderzoek doet.

Het is vooralsnog niet duidelijk waarom de politie dit gedeelte van het onderzoek en dus opsporingswerk naar de verdachte echtgenoot overliet aan zijn familie.

Bron: Tilii

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Friday, June 18, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NOS | Rapper Josylvio weer vrijgelaten uit cel op Curaçao, ‘reispapieren toch in orde’

De Nederlandse rapper Josylvio is na een nacht in de cel op Curaçao weer vrijgelaten. Hij was opgepakt wegens belediging en verstoring van de openbare orde. Bij aankomst...

PBC | MFK wil online goksector belasten om AOV belastingvrij te maken

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De MFK wil een apart OB-tarief introduceren van 9 procent voor de online goksector op Curaçao. Met de 270 miljoen gulden die dat op...

PBC | Politie waarschuwt botenbezitters bij Caracasbaai

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bezitters van Boten en Sea Doo’s veroorzaken volgens de politie regelmatig problemen bij Caracasbaai. Daar parkeren zij hun auto’s en trailers overal waar het...

PBC | Vier mensen positief

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vier mensen zijn gisteren positief getest. Twee besmettingen kwamen van buiten, twee waren lokaal. In totaal werden er 1021 testen afgenomen. Een testratio derhalve...
- Advertentie -