Extra | Journaal 7 juli 2020

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

5 Reacties op “Extra | Journaal 7 juli 2020

 1. Heeft toch grote kans om bij mfk of kdnt of ps binnengehaald te worden , deze gangsters zijn toch ook gekozen met kippepoten rum etc . En je kan uitbraken wat je wil, je bent onschendbaar zoals smeerlap rojer kdnt. De dorpsgek: ze willen me dood maken , het volk is boos, ik heb niks verkeerds gedaan. De idioot.

 2. ericlapas

  Jammer hij voldoet wel aan het profiel, laag opgeleid en dom. Hoorde de man op TV zichzelf een leider noemen maar niemand die hem de waarheid durft te zeggen helaas.

 3. Drechi pa bosnan Tur

  Oh Abraham, Abraham, Abraham…….
  Ja, ik weet het: je hebt je schaapjes al op de heuvel staan. Je koetjes, kalfjes, paarden, en kippen ook.
  Wellicht: Iemand die foute luiers op derde wereldlanden kan dumpen, kan zelfs hele dierentuinen op de heuvel zetten.
  Jammer dat Karel je mond niet kan repareren, want de stank die er uit komt doet hem gegarandeerd van zijn stokje gaan… Bah Bram……..

 4. Mutueel in de politiek?? Goh, wat een pech, wat een vloek rust op ons mooi eilandje Curacao. Eerst Goddett, daarna de corona virus en nu Mutueel. Ik stuur binnenkort mijn hondjes en mijn katjes (die tenminste al kunnen rekenen en praten) naar Curacao om een plaats te krijgen in de politiek. Mijn vraag is en blijft; hoe in hemelsnaam komt Curacao aan al die domme ongeschoolde mensjes? Op welke school op mars of jupiter hebben ze college gekregen? Op de UNA misschien? Heeft iemand een speciale catalogus waar deze wezens in voorkomen? Waar worden zij besteld? Moet men cash betalen? Wat kost de verzendingskosten? Krijgt men garantie? Ik heb zoveel vragen….

 5. Abraham Mossel

  Als Lon Mutueel een paar jaar in de politiek zit, heeft hij geld genoeg om zich bij Karel Taams te laten helpen ?? krijgt hij op zeker meer stemmetjes bij de verkiezingen in 2012, moet Gerrit de Raaf natuurlijk niet mee doe, anfers word hij door hem afgebrand opmzijn vroegere uiterlijk, want Gerrit gaat over lijken, kan ook zo zijn dat de crim dan al een provincie van NL is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *