Extra | Journaal 5 januari 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

4 Reacties op “Extra | Journaal 5 januari 2021

 1. Een deel van het geld van Kluivert is daar geïnvesteerd.

  Dan weet je meer dan ons. In wat geinvesteerd? Het land is gratis ter bruikleen gegeven en Miriam en haar man hebben veel voorgeschoten en de rest door vrijwilligers. Geen centjes van de kluiverts.

 2. @AM

  Kluivert werkte eerst samen met “Miriam en haar man” die in 2018 van Santa Catharina naar Banda Abou zijn verhuisd en daar een nieuwe opvang hebben neergezet. Een deel van het geld van Kluivert is daar geïnvesteerd. Zoals wel meer gebeurd liep die samenwerking spaak. Nu werkt Kluivert samen met het asiel, althans dat wordt beweerd. Het dierenasiel wordt ondersteund door veel vrijwilligers.
  https://youtu.be/J_8ZCuM7DdQ?t=1

  En? wat zien wij tot onze verbazing? Allemaal Makamba’s en één YdK. Frappant! maar wel tekenend voor deze/onze eilandmaatschappij. Nos Mes Por, zolang een ander het vuile werk maar doet. De snek en bysites zijn toch wel een stuk leuker. “Bovendien, voor honden zorgen? terwijl ik zoveel buitenkinderen heb! Sua! no papia nada riba kuida di kacho, Bo ta kens? Sera bo smul pendeu!”

 3. HELLINGBAAN

  Afbraak gaat zo langzaam omdat het door gehandicapten, zoals Z. J-L wordt gedaan. Geeft nix, want Nos Mes Por, toch?

 4. Abraham Mossel

  Hoe is het gesteld met de honden opvang die is op gericht door mvr Kluivert, hoor daar niks nada noppes meer over, terwijl daar toch tonnen ” geen regen tonnen maar Euro’tjes ” voor zijn op gehaald door dieren lief hebbers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *