26 C
Willemstad
• maandag 19 april 2021 09:05

PBC | Inspectie deelt coronaboetes uit in het weekend

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Twee minimarkten hebben dit weekend een boete gekregen omdat zij hun klanten gelegenheid gaven alcohol te drinken. Onder de nieuwe coronamaatregelen is alcohol drinken...

PBC | Geen antigeentest voor sommige passagiers bij aankomst Curaçao

Persbureau Curacao Niet iedere passagier die aankomt op Curaçao hoeft een antigeentest te doen. De overheid hanteert een lijst met uitzonderingsgevallen. Vorige week werd bekend gemaakt dat passagiers naast...

PBC | Een patiënt zondag overleden in het CMC

Persbureau Curacao Op Curaçao is vandaag één patiënt overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Het totaal aantal coronapatiënten overleden aan de gevolgen van COVID-19 is 89. 95 patiënten...

ParadiseFM | Illegalen ontsnapt op Aruba

Dit weekend hebben op Aruba twee illegalen de benen genomen. Ze werden vastgehouden in het voormalige Huis van bewaking te Dakota. Na de ontdekking van de vlucht...

ParadiseFM | Regels voor bezoekers die corona hebben gehad

De Curaçaose overheid heeft de afgelopen dagen verschillende maatregelen bekend gemaakt voor mensen die naar het eiland willen reizen. Zo zijn er ook regels opgesteld voor personen...

ParadiseFM | Seadoo in beslag genomen, boete voor eigenaar

De Kustwacht heeft gisteren een seadoo in beslag genomen. De eigenaar heeft een boete gekregen. Dat gebeurde nadat het Rescue and Coordination Center van de Kustwacht een...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaExtra | Journaal 2 februari 2021

Extra | Journaal 2 februari 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Even terug op de media prijzen die onlangs zonder jury rapport zijn uitgereikt, moet zeggen dat ze in Nederland ook wat van kunnen.

  Blijkbaar moeten ze in Nederland bij de publieke omroep aan positieve discriminatie doen dus hebben ze een zwarte nieuwslezeres en een zwarte mevrouw, Govanca Ostiana die op dinsdag avond Op 1 presenteert. Nou het is een marteling om naar te kijken, de ene stomme vraag na de andere ze is duidelijk de zwakste van al die presentatoren.

  Niet dat ik perse tegen positieve discriminatie van negers zijn maar daar moet toch een geschiktere zwarte in heel Nederland te vinden zijn.

  Op deze manier werkt positieve discriminatie averechts want iedereen denkt logischerwijs dat zwarten in Nederland een kans moeten krijgen ook al zijn ze ongeschikt voor de functie.

 2. Volgens mij is dat de stem van Oscar van Dam, die we daar horen. Laatst hebben ze een mevrouw van Direct TV, Naphtaly Leito nog tot verslaggever van het jaar gekozen.

  Naphtaly Leito is een verslaggeefster van Direct TV die de laatste tijd iets van 15 kilo is afgevallen, helaas moet ze nog de D-Cup laten vervangen voor een C-Cup want dat is geen gezicht.

  Er is geen jury rapport dus we weten niet waarom Naphtaly een betere verslaggever is dan Oscar van Dam.

  Het wordt nog erger het programma “We Talk” ook van Direct TV natuurlijk is gekozen (lach niet) tot de meest informatieve programma op TV gekozen. Het is een programma dat door twee dames met een heeeeel laag IQ gepresenteerd wordt. Het programma duurt een uur en het is net als een uur bij de tandarts zitten, de ene domheid na de andere.

  In het programma hebben ze vaak een stelling en het publiek kan dan via whatsapp of messenger hun mening geven. De laatste keer hadden ze de stelling, “zou je voor een partner om het geld of liefde kiezen”.

  Toen dacht ik gelijk met zo een instelling worden ze zeker informatieve programma van het jaar, jammer dat ook hier geen jury rapport was.

 3. Naf 8000 voor honderd dagen onschuldig in de gevangenis! Man that’s peanuts.

  Laat één van de advocates van Ox & Wolf eens de gewone man bijstaan en dan alleen op basis van de gemaakte kosten (griffierechten) en zonder honorarium ad. 450,00 + OB per uur. Dat zal natuurlijk niet gebeuren want er is alleen interesse in bedrijven en miljonairs want die hebben veel geld, hopi Plaka, bankrekeningen met 7 cijferige pecunia. Daar wil je wel wat voor doen, vooral als je een ‘pinnacle mentality’ hebt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties