Extra | Journaal 2 februari 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

7 Reacties op “Extra | Journaal 2 februari 2021

 1. Even terug op de media prijzen die onlangs zonder jury rapport zijn uitgereikt, moet zeggen dat ze in Nederland ook wat van kunnen.

  Blijkbaar moeten ze in Nederland bij de publieke omroep aan positieve discriminatie doen dus hebben ze een zwarte nieuwslezeres en een zwarte mevrouw, Govanca Ostiana die op dinsdag avond Op 1 presenteert. Nou het is een marteling om naar te kijken, de ene stomme vraag na de andere ze is duidelijk de zwakste van al die presentatoren.

  Niet dat ik perse tegen positieve discriminatie van negers zijn maar daar moet toch een geschiktere zwarte in heel Nederland te vinden zijn.

  Op deze manier werkt positieve discriminatie averechts want iedereen denkt logischerwijs dat zwarten in Nederland een kans moeten krijgen ook al zijn ze ongeschikt voor de functie.

 2. Commentpolis

  @Frits: je ziet wel meer niet.
  Gisteren wordt ht alias @Kameleon en @Samoeraai gebuikt en eergisteren en eereergisteren.

  Overigens, waar bemoei jij je mee?

  Commentpolis

 3. ?
  Ik zie alleen twee keer Samoeraai staan en één keer ericlapas, maar geen Kameleon.

 4. Commentpolis

  @Samoeraai, @Kameleon: welke alias wordt het nu. Of je post onder Samoeraai, of onder Kameleon. Niet alletwee.

  Commentpolis

 5. Ik ken Naphtaly Leito niet, maar blijkbaar heeft ze grootste t**ten en dan win je, ook zonder jury rapport.

 6. Volgens mij is dat de stem van Oscar van Dam, die we daar horen. Laatst hebben ze een mevrouw van Direct TV, Naphtaly Leito nog tot verslaggever van het jaar gekozen.

  Naphtaly Leito is een verslaggeefster van Direct TV die de laatste tijd iets van 15 kilo is afgevallen, helaas moet ze nog de D-Cup laten vervangen voor een C-Cup want dat is geen gezicht.

  Er is geen jury rapport dus we weten niet waarom Naphtaly een betere verslaggever is dan Oscar van Dam.

  Het wordt nog erger het programma “We Talk” ook van Direct TV natuurlijk is gekozen (lach niet) tot de meest informatieve programma op TV gekozen. Het is een programma dat door twee dames met een heeeeel laag IQ gepresenteerd wordt. Het programma duurt een uur en het is net als een uur bij de tandarts zitten, de ene domheid na de andere.

  In het programma hebben ze vaak een stelling en het publiek kan dan via whatsapp of messenger hun mening geven. De laatste keer hadden ze de stelling, “zou je voor een partner om het geld of liefde kiezen”.

  Toen dacht ik gelijk met zo een instelling worden ze zeker informatieve programma van het jaar, jammer dat ook hier geen jury rapport was.

 7. Naf 8000 voor honderd dagen onschuldig in de gevangenis! Man that’s peanuts.

  Laat één van de advocates van Ox & Wolf eens de gewone man bijstaan en dan alleen op basis van de gemaakte kosten (griffierechten) en zonder honorarium ad. 450,00 + OB per uur. Dat zal natuurlijk niet gebeuren want er is alleen interesse in bedrijven en miljonairs want die hebben veel geld, hopi Plaka, bankrekeningen met 7 cijferige pecunia. Daar wil je wel wat voor doen, vooral als je een ‘pinnacle mentality’ hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *