Curacao.nu | Seatrade draagt steentje bij

Persbureau Curacao

Seatrade heeft recent de Voedselbank Curaçao ondersteund heeft met het kosteloos vervoeren van containers vanuit Vlissingen. | Jeu Olimpio

WILLEMSTAD – De Covid-19 crisis heeft ook op Curaçao verre gaande gevolgen voor de economie van Curaçao en haar bewoners. “In deze moeilijke tijden moeten we met z’n allen een steentje bijdragen om de crisis het hoofd te bieden en de bevolking bij te staan,” zijn bekende geluiden.

Seatrade, een scheepvaartbedrijf, met haar hoofdkantoor op Curacao, gaat de komende twee maanden op een speciale manier haar steentje bijdragen.

Seatrade heeft recent de Voedselbank Curaçao ondersteund heeft met het kosteloos vervoeren van containers vanuit Vlissingen. “Wij laten het hier niet bij,” vertelt de Managing Director van Seatrade.

Seatrade gaat de komende 2 maanden, vanaf 1 juli 2020, meer hulp bieden aan de bevolking van het eiland, door Curaçaose verschepers slechts de havenkosten voor Curacao en Vlissingen in rekening te brengen. Seatrade zal alle overige kosten (bunkers en scheepskosten) voor eigen rekening nemen.

Dit om het transport van containers met levensmiddelen betaalbaarder te maken. Door deze actie verwacht Seatrade dat de prijzen van levensmiddelen voor de consumenten door de lokale leveranciers verlaagd zullen worden.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | Seatrade draagt steentje bij

  1. Maar waar zijn de miljarden die Nederland eerst had gestuurd gebleven?

  2. Zeer goed initiatief,ik verbaas me al lange tijd wat de levensmiddelen kosten op Curaçao.
    De hoge prijzen heeft niets te maken met het vervoer dat is een klein percentage maar de winst is enorm.

  3. Ambulant

    Prijsverlagingen… Ahum.
    Wat een illusies die mensen hebben..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *