Curacao.nu | Eén coronabesmetting erbij

Persbureau Curacao

De teller van het aantal coronabesmettingen op Curaçao komt daarmee op 25.

Willemstad – Er is nog één actieve coronabesmetting op Curaçao. Het gaat om een persoon uit het buitenland, die in quarantaine zat.

 

De teller van het aantal coronabesmettingen op Curaçao komt daarmee op 25. Er is nog een persoon getest, van wie de uitslag nog geen duidelijkheid geeft.

De laatste negen besmettingen zijn allemaal geconstateerd bij mensen uit het buitenland. Corona is met alle waarschijnlijkheid niet aanwezig op Curaçao.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | Eén coronabesmetting erbij

 1. De Rechtsstaat

  Ik mocht een fragment van het tweede kamer debat van 1 juli 2020 aanhoren.

  Daar kwam de term “beschonken komkommer” naar voren.

  Gelijk moest ik denken aan onze klip.

  Wie ó wie mag deze twijfelachtige eer binnenslepen?

  Helaas valt mijn keuze op deze Izzy.

 2. Ambulant

  Er komt geen 2e golf ook zo. ‘n onzin verhaal.
  Er komt gewoon een andere versie net als de laatste 20 jaar dat het bekend is. En vaccinaties helpen maar verschuiven ook dingen.

 3. Gaat dus nergens over. Misschien beter om dan ook maar andere ziekten te melden? Waar zijn dit soort pressreleases voor bedoeld? Interessant doen? Angst aanjagen? Ego in stand houden? 1. Er is zo goed als geen Covid op het eiland. Net zoals dat geldt voor malaria, dengue, hepatitis, zika enz. 2. Nog niemand die het hier heeft gekregen is ernstig ziek geworden (laat staan overleden). 3. Waarom wordt er geen duidelijke informatie gegeven over leeftijden, eventuele (ernstige?) onderlinge klachten, hospitalized of niet, immigrant/niet immigrant? Dit gebeurd soms wel en soms niet. Afhankelijk van de dagelijkse stemming? Het wordt tijd voor een goede evaluatie; maatregelen, wat heeft het opgeleverd (vrijwel geen Covid, rustige wegen en stranden, schone lucht enz.) en wat heeft het gekost (werk, inkomen, toerisme, minder belasting opbrengsten, rellen, honderden miljoenen, relatie met NL enz.) . En vooral ook: hoe om te gaan met een eventuele 2e golf, zo die er komt. Niet op deze manier dat is wel duidelijk. Meer intelligent en beter rekening houdend met werk, inkomen, toerisme, jongeren en inkomsten voor de (vrijwel failliete) overheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *