DolfijnFM | Zes uur vanavond komen vakbonden in actie

Wat de acties in gaan houden is nog niet bekend gemaakt.

Vanavond om zes uur komen de vakbonden in actie tegen de groeistrategie.

Afgelopen weekend was er overleg tussen bonden en regering, maar daarin is niets bereikt volgens Solidaridad Sindikal, de overkoepelende organisatie van de vakbonden. Wat de acties in gaan houden is nog niet bekend gemaakt.

Bron: DolfijnFM

8 Reacties op “DolfijnFM | Zes uur vanavond komen vakbonden in actie

 1. Crypto Venezolaan Cova die tegen alles aanschopt wat Nederlands is maar wel met dat Nederlandse paspoort de wereld royaal en volledig vergoed rond snoepreisde, op kosten van de Curaçaosche obreros.

  Ironisch dat uitgerekend deze papiamentu ta bai skol roeptoeter thuis Nederlands sprak met zijn kinderen terwijl vele lands kinderen vandaag de dag nog steeds de desastreuse gevolgen ondervinden van zijn hersenspinsel om zo ondoordacht en onvoorbereid zoals met veel dingen op het eiland de invoering van het papiaments als voertaal op scholen er door te drukken.

 2. En? Hoe is het verlopen? Iets gebeurd?

 3. Prima idee Fred!’

  En ook een vuilniswagen voor de deur van John Bash svp.

 4. Waardeloze communisten die nog meer economische schade zullen veroorzaken. Nog meer armoede dankzij de cova en zijn bende

 5. Abraham Mossel

  De tuinkabouter Cova, weet nog niet wat voor actie het word, is nog niet bekend?. Zeker bang dat als ze het bekend maken er geen mens komt en dat het weer een actie word ( met èèn à twee man en èèn paarden kop alias Cova ) met het aansteken van twee auto banden en een spandoek dat het niet goed gaat. Heeft Gerrit de Raaf ook al getekend tegen het voorstel van het kabinet Ruggie

 6. Ach de stumpers komen in actie!!!!

 7. Daan Banaan

  Dadelijk gaat Penha in vlammen op.

 8. Fred Schiedam

  Ze kunnen beginnen met de vuilniswagens bij de adressen van de veroorzakers van de financiële misere op Curacao, de graaiers. Hun namen staan in https://knipselkrant-curacao.com//tk-kamervragen-van-raak-sp-over-exorbitante-salarissen-top-overheidsbedrijven-curacao/#more-267338.
  Maar in plaats daarvan zullen de vakbonden wel weer de argeloze burgers door Cova en consorten treffen, lekker makkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *