26 C
Willemstad
• dinsdag 20 april 2021 00:40

PBC | Vliegverkeer Curaçao moet rekening houden met vulkaanuitbarsting Soufrìere

Persbureau Curacao Het vliegverkeer richting Curaçao, Aruba en Bonaire kan last ondervinden van de as van de uitbarstende vulkaan Le Soufriere. Dat zegt de Meteorologische Deinst van Curaçao....

PBC | OM houdt twee minderjarigen aan na mishandeling op video

Persbureau Curacao De politie heeft twee minderjarigen aangehouden op verdenking van mishandeling. Daarvan werden beelden gemaakt. Die werden vorige week verspreidt via sociale media. Daarop kon je zien...

Trouw | Voor ABN Amro is de witwaszaak nu afgedaan, maar drie oud-bestuurders worden verdacht

Dirk Waterval | Met feitenrelaas, transactieovereenkomst en persbericht Waarom besloot het OM dit keer wél om gelijk verdachten aan te wijzen in het falende bankbeleid van ABN Amro? Betreurenswaardig...

ParadiseFM | ‘Vaccinatiebonus werknemer mag’

Je personeel een financiële tegemoetkoming geven voor het nemen van het vaccin is arbeidsrechtelijk toegestaan. Dat schrijven juristen van HBN Tax & Law in een speciaal bulletin....

Democracy now! | Monday, April 19, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 19 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img
HomeMediaDolfijnFM | Amparo dos Santos komt als eerste met salarisstroken overheidsnv’s

DolfijnFM | Amparo dos Santos komt als eerste met salarisstroken overheidsnv’s

De salarisstroken van directeuren van overheids-nv’s gingen dit weekend rond op sociale media. Amparo dos Santos van Kòrsou Di Nos Tur kwam er als eerste mee en zegt dat ze echt zijn.

De salarissen die daarop vermeld staan, zijn astronomisch hoog. Tot wel 95.000 gulden per maand. De regering doet aangifte en wil weten hoe privacygevoelige informatie op straat is komen te liggen.

Bron: DolfijnFM

Naschrift KKC

Paul de Geus (UTS en CETX/Dataplanet) nafls 1.144,274 (2019)
Philip Martis (SVB) nafls 1.125.666 (2015)
Yamil Lasten (Curoil) nafls 827.704 (2019)
Franklin Sluis (Bureau Telecommunicatie en Post) nafls 747,306 (2015)

salaris loonstrook Paul de Geus (UTS) 20190420 nafls 1.144,274 | balkjes

 

salaris loonstrook Philip Martis (SVB) 2015 nafls 1.125.666 | balkje

salaris loonstrook Yamil Lasten (Curoil) 20190502 nafls 827.704 | balkjes

salaris loonstrook Franklin Sluis (BTP) 2015 nafls 747,306 | balkjes

salaris loonstrook Paul de Geus (UTS) Franklin Sluis (BTP) Philip Martis (SVB) en Yamil Lasten (Curoil) | b… by Black Lion on Scribd

Dit artikel is geplaatst in

13 reacties

 1. Marian, respect voor de eerste goede daad van dit schorem. Je bent het er dus mee eens, dat hij al die jaren geld van zijn geliefde ydk in zak heeft gestoken met niks doen, respect??? Bai fliet.

 2. En niemand die deze patser aangeklaagd heeft wegens faissements fraude, door ‘n ton uit de kluis veneto te halen en de mensen zo ongeveer als slaven behandelde.

 3. @Maurice. Ik weet hoe deze mensen zich zullen voelen. Dat hoeft nieman mij te vertellen. Voor alle duidelijkheid. Ik keur al die hoge salarissen af. Want ik houd in het geheel niet van zakkenvullers. Dat geldt voor het bedrijfsleven als in de overheid en politiek. Dus zowel deze regering als wel de voorgaande regeringen. Geld en salaris moet je verdienen door goed werk af te leveren. Zoniet, dan korten op het salaris
  Waar ik kwaad om word is het feit dat deze volgevreten huichelaar dos santos dit voor eigen gewin doet onder het motto van de burger te informeren. Want hij heeft helemaal niets met de gewone burger. Het liefst haalt hij nog de laatste cent uit hun portemonnee. Ik trap alleen niet in het spelletje dat gespeeld wordt door dos santos en consorten. Onrust zaaien, om zelf de macht te kunnen grijpen en zelf en zijn vrienden deze baantjes te kunnen innemen, terwijl hij en andere politici uit het heden en verleden schuldig zijn/waren aan het toekennen van deze exorbitante salarissen. Vergeet zijn gedrag niet toen Veneto Beach failliet ging en hij eiste dat het personeel weer aan het werk ging om de helft van het achterstallige loon te krijgen.

 4. John Bash, bij UTS zijn honderden mensen ontslagen wegens noodzakelijke bezuinigingen.

  Hoe zullen die zich voelen als ze lezen dat de directeur van een verliesgevend bedrijf meer dan een miljoen per jaar verdient?

 5. @Marian. Respect voor deze demente tekenen vertonende volgevreten minkukel/huichelaar zal ik nooit en te nimmer tonen.
  Dus ook bij jou is je lange termijn geheugen verdwenen. Mogelijk zelfs je korte termijn geheugen.

 6. Dit zal waarschijnlijk meer resultaat hebben dan die vele rechtszaken tegen ministers want nu zal geen enkele ambtenaar of vakbond bezuinigingsmaatregelen accepteren.

 7. Er wordt inderdaad een vuil spelletje gespeeld hierzo. Men probeert nu van alles om de regering naar huis te sturen zodat de grote(re) boeven weer aan de macht komen. Trouwens hij moet ook zijn salaris inleveren, hij doet er toch niets voor!!

 8. Wat goed van die dS , het is langs de beesten af die salarissen. Ook zou hij zijn salaris in moeten leveren wat hij krijgt, met nietsdoen al jaren lang. Spartelen samen met zijn andere criminals om te regeren, m rojer c monk. Ba ba.

 9. Hij mag zijn eigen inkomsten ook publiceren. Eens kijken hoeveel hij binnenhaalt zonder deel te nemen aan de statenvergaderingen.

 10. Mooie gelegenheid om aangifte te doen tegen Dos Santos wegens u uitlokking van strafbaar feit. Want de mederwerker van die dit in de maanden april en mei van dit jaar heeft uitgedraaid zal aangepakt worden en Dos Santos ontspringt de dans.
  Vakbonden zullen niet reageren en dit zal ook in de staten niet aan de orde gesteld worden door Dos Santos.
  Zij hopen nog steeds dat de regering valt en zij de macht kunnen grijpen en hun eigen mannetjes weer in deze salaris postie kunnen plaatsen.
  Dos Santos zag de bui al hangen en hoopt via deze weg dat de regering valt, nog voor het voorstel van normering topsalarissen van kracht wordt. Op deze wijze probeerd hij de normering tegen te houden voor eigen gewin.

 11. In ieder geval is de altijd Dos Santos nog ergens goed voor. Misschien kan ie nog voorstellen dit in de Staten aan de orde te brengen en een normering voor te stellen. Vakbonden waar zijn jullie???

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties