28 C
Willemstad
• zondag 4 december 2022

Extra | Journaal 2 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, December 1, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 1 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, November 30, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 30 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

CN | 1xBet dichterbij officieel faillissement

Met PG advies | Eric Mertens - CasinoNieuws.nl Ruim een jaar geleden werd online goksite 1xBet failliet verklaard door een rechter op Curaçao. Het bedrijf ging in beroep...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Werknemers Girobank krijgen officiële ontslagbrief

HomeMediaRadio Dolfijn FMDolfijnFM | Werknemers Girobank krijgen officiële ontslagbrief
Nederland heeft de Girobank 170 miljoen gulden geleend om gedupeerde rekeninghouders te compenseren en doorstart mogelijk te maken | Antilliaans Dagblad

Alle werknemers van de voormalige Girobank hebben hun ontslagbrief gisteren gekregen. Het gaat om collectief ontslag.

De leningenportefeuille en assets van de bank gaan op in een nieuwe entiteit onder toezicht van de Centrale Bank. Een deel van het personeel zou meegaan, maar wie dat is nog niet bekend.

Nederland heeft de Girobank 170 miljoen gulden geleend om gedupeerde rekeninghouders te compenseren en een doorstart mogelijk te maken.

Bron: DolfijnFM

Dit artikel is geplaatst in

15 reacties

 1. Beste Curacao revisited,

  Helaas is met de transitie van de site naar een nieuwe omgeving is een en ander nog niet helemaal op orde. Een aantal zaken worden nog aangepast. Dank voor het geduld,

  Vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 2. Dank voor de nieuwe formatie.
  Ik moet nog even wennen aan het navigeren door de pagina.
  Ben op zoek naar het overzicht “meest recente reacties” zoals je die in de vorige lay out had aan de rechterkant van de pagina.
  Hoe kom ik daar vanuit de hoofdpagina?

 3. En door de Grote Giro Graaiers Garcia / Capella / Isenia betalen wij nu allemaal veel meer in de winkel door de verhoging van de license fee van de Centrale Bank.

  Stephen Capella zit thuis in zijn peperdure villa te genieten van zijn gestolen Giro geld, en Neysa Isenia maakten we zelfs directeur van Aqualectra!

  En dat terwijl deze ‘dame’ (van zeer lichte zeden) door de Centrale Bank NIET INTEGER en NIET GESCHIKT VOOR EEN DIRECTIEFUNCTIE was bevonden! Welke boerenlul runt de personeelsafdeling van Aqualectra – nooit van backgroundchecks gehoord of is het gewoon Alvin Daaliaans binnenhalen van incapabele familie en vriendjes, alle interne procedures negerend?

  Sterker nog, Neysa Amnesia / Insane-ia is een van de panelleden bij het Internationale Vrouwendag forum van Grant Thornton vandaag! Dat accountantskantoor, gebouwd op de rokende puinhoop van Gerald Stacie en Ralf BMWieriks, hoeven we dus ook niet meer serieus te nemen.

  Het is te gek voor woorden allemaal.

  Ik ga een biertje drinken met de eigenaar van Miles Jazz Cafe.

 4. “Dank mensen voor de waardering, een nieuw jasje was hard nodig. Graag input voor wat beter kan, niet werkt, of een beetje jeukt. mvg”
  kan mij voorstellen dat het veel tijd heeft gekost, het ziet er nu erg professioneel uit, hulde!

  Persoonlijk vindt ik het altijd wel leuk als er foto’s van onze “toppers” te zien zijn bij berichten en uiteraard de salaris strookjes zijn erg welkom. Onderzoek naar gok sector curacao blijft boeiend ook omdat daar in de mainstream media niet zo heel veel over wordt geschreven.

  Persoonlijk verzoek: ik wacht al geruime tijd op zo’n mierzoete column van Kuhneman die aangeeft dat alles goed gaat op Curacao

 5. Dank mensen voor de waardering, een nieuw jasje was hard nodig. Graag input voor wat beter kan, niet werkt, of een beetje jeukt. mvg

 6. Ook ik wil hierbij mijn dank betuigen aan KKC, zoals @Curaçao Revisited, voor het mooie nieuwe format van de site en wil hierbij een citaat gebruiken van een beruchte Curacaose (Centrale) bankrover die ook bij Girobank huisgehouden heeft via zijn happy hour klokslag 5:00 pm De heeren fiasco noodregeling:

  “Masha danki, thank you, dankuwel, Merci gracias”

 7. ….”Alle werknemers van de voormalige Girobank hebben hun ontslag gekregen

  En dan in een zelfde adem : Gobierno & Sons B.V. vechten om hun salaris op te krikken”
  ..

  Hoe bestie wil je zijn als gobièrnu. Dit is een asociaal soort leider/minister van het ergste soort @Bolivar.

 8. ik wil hierbij mijn dank betuigen aan KKC aan het mooie nieuwe format van de site en wil hierbij een citaat gebruiken van een beruchte Curacaose bankrover die ook bij Girobank heeft huis gehouden:

  “Masha danki, thank you, dankuwel!”

 9. …”Nederland heeft de Girobank 170 miljoen gulden geleend om gedupeerde rekeninghouders te compenseren en een doorstart mogelijk te maken”….

  Nederland helpt weer uit de brand!
  Het Garantiefonds van Curaçao

 10. Laat ze allemaal naar Zuurzak gaan, naar het huis van de vuile rat Stephen Capella die verantwoordelijk is voor meer dan 200 Girobank werklozen.

  Stephen Capella en zijn moeder hebben miljoenen van Girobank onder hun matras liggen.

 11. “Alle werknemers van de voormalige Girobank hebben hun ontslagbrief gisteren gekregen. Het gaat om collectief ontslag.”

  En dan in een zelfde adem : Gobierno & Sons B.V. vechten om hun salaris op te krikken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties