DolfijnFM | Viruswaarheid spant opnieuw zaak aan tegen Staat

De PCR-test geldt voor iedere reiziger uit risicogebieden, zoals Curaçao.

Actiegroep Viruswaarheid spant opnieuw een kort geding aan tegen de Nederlandse Staat vanwege de coronatestplicht voor alle luchtreizigers naar Nederland.

Dat dient vandaag. “Zo’n entreebewijs voor eigen land is illegaal”, stelt advocaat Gerben van de Corput in De Telegraaf.

Eerder won de actiegroep een kort geding, maar Den Haag kwam onmiddellijk met een decreet onder de Noodwet Covid-19. De PCR-test geldt voor iedere reiziger uit risicogebieden, zoals Curaçao.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Viruswaarheid spant opnieuw zaak aan tegen Staat

 1. Abraham Mossel

  @ Drekkie, je kan denk ik echt geen woord NL lezen, die luiers heb ik voor inkoop prijs weer verkocht en in Afrika voor nada niks noppes weg gegeven, en dat je een pro MFK van Gerrit de Raaf supper oplichter bent dat wisten wij al jaren, je zal eerdaags wel een hulpje van priester Gerrit de Raaf worden, dan kunnen jullie samen het offerblok leeg stelen, nu jij weer. Maar toch een voorspoedig 2021, maar niet heus!.

 2. En oh ja… Gerrit zwart maken. daar ben je ook een kei in.

  Nu is dat niet zo heel moeilijk…

 3. @ a m , hoe kan je ‘t doen, gerrit zwart maken. Is ‘n goeie jongen, nooit of te nimmer iets misdaan.

 4. Drechi pa bosnan Tur

  Bram,
  Als je weer de toffe jongen wilt uithangen, moet je de opbrengst van je foute luiers die je in een derde wereldland peperduur hebt weggezet, en de opbrengst van al de foute tegels die je ooit gelegd hebt aan het Rode Kruis geven……
  Maar nee… Afgeven op de YDK, en zelf een beest zijn, daar ben je goed in.
  En oh ja… Gerrit zwart maken. daar ben je ook een kei in.

 5. Abraham Mossel

  @ Kunte je hebt voor 150% gelijk, Gerben van INDEPUT weet niet waar hij het over heeft, maar ja een YDK kan je van alles wijs maken als het maar mogelijk is om tegen de makamba’s zijn schenen te schoppen kan. Weg gegooid geld wat deze actiegroep viruswaarheid doet, ze kunnen met dat geld beter eet pakketten voor de arme gezinnen met kindertjes kopen. Advocaat INDEPUT weet dat ook wel ??. of heeft hij net zoals ex pm Gerrit de Raaf die ook nog geen MBO diploma had en nu priester wil worden ook een kronkel en het hoofdje.

 6. Beste Kunte, je kunt niet met modder gooien zonder zelf vuile handen te krijgen!

 7. De slechtste advocaten die normaal zonder werk zitten hebben in dit soort onzinnige processen toch nog een boterham gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *