DolfijnFM | ‘Verkiezingen anders dan anders’

19 maart gaat Curaçao naar de stembus met vermoedelijk een record aantal nieuwe partijen | Persbureau Curacao

Willemstad – De verkiezingen volgend jaar zullen anders zijn dan anders. Dat zegt minister van Justitie, Quincy Girigorie. Afhankelijk van de coronamaatregelen die dan gelden.

Ook de kandidaatsteling in januari zal anders zijn, want optochten zijn niet mogelijk onder het huidige samenscholingsverbod van vier of meer personen.

19 maart gaat Curaçao naar de stembus met vermoedelijk een record aantal nieuwe partijen.

Bron: DolfijnFM

16 Reacties op “DolfijnFM | ‘Verkiezingen anders dan anders’

 1. @william, je vergeet dat hangbuikzwijn in het begin van de lockdown huilend en klagend op tv was met een fan en andere apparatuur die hij gekocht had bij Goisco. Het klagen en huilen ging over het feit dat zijn winkel met inferieure apparatuur niet open mocht en Goisco wel. Dit huilen en klagen was voor de bühne, want hij was al die tijd gewoon open. Tevens wild hij het personeel van Holiday beach een hak zetten. Het enige wat hij wil is dat zijn eigen portemonnee dik gevuld blijft. Als hij echt iets zinnigs zou willen zeggen, dan raad ik hem aan om zijn volgelingen dringend te adviseren om alle te nemen maatregelen in acht te nemen. Zijn oppositie genoten raad ik hetzelfde aan. Door hun geraaskal raken we dichter bij een echte lockdown. Hetgeen denk ik de bedoeling is, want zij zien de euro tekens steeds groter worden, nadat al het geld dat Nederland heeft beloofd, uitgekeerd wordt. Verkiezingen in aantocht. En witoor penseel aap (Pisas) heeft al laten doorschemeren dat de leningen toch niet terugbetaald worden.

 2. De struikrover dos santos heeft iets zinnigs gezegd, de uitlatingen van hem die in de amigoe staan, doen meer lijken op ‘n capriles patient ipv volksvertegenwoordiger. Voor mij ‘n volksverlakker, en voor personeel veneto hotel ook.

 3. Sate Batata

  Laten we, volgens amerikaans voorbeeld, de corona gebruiken om te stemmen per post. Dan weten we zeker dat de MFK wint.

 4. Eigenlijk is er geen optie.

  PAR zal wel flink verliezen

 5. Als je niet blanco stemt mag je dan wel zeiken over hoe het land wordt geregeerd?

  Wat je ook stemt, je krijgt blijkbaar steeds te maken met corrupte en/of zeer onbekwame bestuurslui.

 6. @Chibu
  Thx, je taalgebruik is beter dan @Fox

 7. Dank Fox ik zal eraan denken als ik reageer op de Rhugg regering die ongetwijfeld weer komt. Overigens zeik ik niet. Maar misschien heb jij er last van?

 8. Ik heb geen zin meer in een corrupte en incapabele dombo van een Zita, ook geen dumbo van een flater Begina, zoete broodjesbakker Martina….al helemaal niet!

  Geen mafazijnbeheerder als MINFIN, ja op dit eiland schijn je niet patriotisch te zijn als je niet op ” je eigen mensen” stemt.

  Wel mijn oncomfortabele conclusie is: ” Onze eigen mensen” geven geen “klote” om je welzijn, zij super incompetent, hebben een grote “shmul””over andere landen en leiders, maar krijgen zelf geen koño voor elkaar !

  Referendum please!

 9. @fox. Je kunt de stelling van William op twee manieren interpreteren.haha.

 10. Stemmen op Curaçao is kiezen tussen slecht (Leito) en nog slechter (dos Santos), dom (Pisas) en nog dommer (Doran), lui (Mozes) en nog luier (Rojer), corrupt (MAN) en nog corrupter (MFK).

  Daarom worden we een corrupt boevennest en een apeneiland genoemd.

  Met excuus voor de apen.

 11. @William
  Zegt: Ik heb besloten wel te gaan maar blanco te stemmen.
  Je bent vrij om dat te doen, maar je moet daarna ook niet zeiken als je het niet eens bent met hoe het land gerund wordt. Dat is ook een keuze.

 12. @William hear hear. Daarin heb je weer gelijk.

 13. Ik heb besloten wel te gaan maar blanco te stemmen.

  Het zint me niet dat deze regering de schaal naar 18 heeft verhoogd wetende dat zij ongetwijfeld weer met dezelfde ploeg zullen zitten.

 14. En met een super rare “uitzonderingswet” / emergency law opkomst en een structurele slechte economie die alleen maar erger wordt denk ik dat ik helemaal verhuis.

 15. Sinds de COHO en een nieuwe rijkswet waarvan wij de inhoud niet weten heeft het geen zin om voor een stelletje belabberde overbetaalde (18000+)“(ad)ministrateurs) te gaan stemmen. Ik blijf lekker thuis, ik ga mijn tijd niet opofferen voor gelukzoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *