DolfijnFM | Verdwaalde vader met twee kinderen gevonden

De vader had de politie zelf gewaarschuwd dat hij de weg niet meer kon vinden. Hierop is een zoekactie met hulp van de Curaçaose Militie gestart. | Persbureau Curacao

De politie heeft dinsdag na een grote zoekactie een verdwaalde vader met zijn twee kinderen gevonden in de buurt van plantage Waterloo.

Dat ligt tussen Sunset Valey en Sunset Heigths. De vader had de politie zelf gewaarschuwd dat hij de weg niet meer kon vinden. Hierop is een zoekactie met hulp van de Curaçaose Militie gestart.

De helikopter van de Kustwacht heeft over het terrein gevlogen op zoek naar het doorgegeven herkenningspunt. De militairen van de militie hebben het drietal in mondi gezocht en uiteindelijk gevonden.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Verdwaalde vader met twee kinderen gevonden

  1. Het bericht maakt geen melding of één van de kinderen geblesseerd was of niet dus moeilijk te begrijpen waarom deze militair zonder mondkapje het kind optilt. Het lijkt alsof iedereen de waarschuwingen van de epidemioloog in de wind slaan.

  2. Net als Klein Duimpje kiezel stenen meenemen in vervolg .

  3. Bert. Wat een lafe opmerking hoor.volgens mij ben jij verdwaald in je eigen woorden.

  4. Als je tussen Sun Valley en Sunset Height kunt verdwalen, ben je ook in staat om te verdwalen tussen McDonalds en KFC in Salina.

    Nog een wonder dat deze man 2 kinderen heeft kunnen verwekken en niet in bed verdwaald is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *