DolfijnFM | VBC wil dat Curacao akkoord gaat met Nederlandse coronasteun

De schulden zouden zodanig toenemen dat Curaçao die niet meer terug kan betalen.

De VBC doet opnieuw een dringend beroep op de Curaçaose regering om tot een akkoord met Nederland te komen.

Dat is nodig vanwege steun op lange termijn in de coronacrisis. Een akkoord zou ook de weg vrijmaken voor economische hervormingen en die zijn hard nodig volgens de ondernemers.

Eventuele andere plannen om geld te krijgen op de lokale markt, is te kostbaar zegt het VBC. De schulden zouden zodanig toenemen dat Curaçao die niet meer terug kan betalen.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | VBC wil dat Curacao akkoord gaat met Nederlandse coronasteun

 1. …..”Ach bedrijfsleven, jaren meegenieten van de corrupte regering, ambtenaren incompetente belastingdienst en het ongestraft in dienst hebben van illegalen”……en OB ontduiken…

  Ze doen allemaal mee, sterker zijn part of the estalishment..

  De bezem er door! Dat komt de geeone burger het beste uit….en al die Good governance consultants…een consultantdsadvies luidt; u heeft nog meer consultants nodig….

  Advocaten net zo…..

 2. …..”die gasten van vbc en kvk zijn net zo zielig als die lasten van curoil. Gaat het een beetje mis dan is het enige wat ze kunnen bedenken een briefje schrijven en om een beetje aalmoes bedelen bij nederland. Echt waardeloos, hahhaa losers”…..

  Ha ha [email protected] , je hebt helemaal gelijk…onze toppers! Tot ze hun ballen moeten tonen…en zijn het allemaal niet zulle toppers meer…

  Wie is nu KvK topper?

 3. Hahaha die gasten van vbc en kvk zijn net zo zielig als die lasten van curoil. Gaat het een beetje mis dan is het enige wat ze kunnen bedenken een briefje schrijven en om een beetje aalmoes bedelen bij nederland. Echt waardeloos, hahhaa losers.

 4. Ach bedrijfsleven, jaren meegenieten van de corrupte regering, ambtenaren incompetente belastingdienst en het ongestraft in dienst hebben van illegalen en tot de conclusie komen dat mee financieren in de toekomst van het land ( laatste alinea ) not done is want dat ben je dan kwijt. Voor de goede orde: het is niet uitsluitend corona die het land in de problemen heeft gebracht.
  Realiseer je wel dat, indien Nederland instapt, er een andere wind gaat waaien bij de overheidsinstanties.
  Wat heeft jullie voorkeur.

 5. Kies maar eieren voor je geld .
  Want de corona is nog steeds actief .
  Laten we eindelijk eens een keer de boel gaan opruimen .
  Pasobra nos mes no por .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *