DolfijnFM | Vanavond loting Goldcup 2021

Curaçao zit in pot drie samen met Grenada, Martinique en Suriname. | ANP

Curaçao weet vanavond tegen wie het in de Goldcup 2021 moet spelen. Volgend jaar juli wordt dat toernooi gespeeld in de Verenigde Staten.

Curaçao is al geplaatst, net als elf andere landen, waaronder Suriname. Er zijn nog drie tickets te vergeven. Curaçao zit in pot drie samen met Grenada, Martinique en Suriname. Wil je live meekijken, vanavond om 20.00, dan kan dat hier.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Vanavond loting Goldcup 2021

  1. Drechi pa bosnan Tur

    @Trui
    En dat alles onder aanvoering natuurlijk van een trainer waarvan zijn land van afkomst boven enige verdenking van witwaspraktijken staat, belasting ontduiking dan wel ontwijking tot in de hoogste regionen van de bevolking tering en inslag is, met huisjesmelkers van Koninklijke afkomst, ministers / staatssecretarissen met op zijn zachtst uitgedrukt een donkerbruin verleden, enfin Trui, een land zonder criminelen.

  2. Curacao heeft geloot tegen Mexico en El Salvador, waarschijnlijk heeft de organisatie de drie meest criminele landen onder de deelnemers bij elkaar willen zetten.

    Trinidad of Cuba komt er nog bij.

    Met Mexico heeft Curacao een van de twee sterkste deelnemers in het toernooi geloot, dus Guus Hiddink zal weer eerder thuis komen dan zijn ansichtkaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *