28 C
Willemstad
• woensdag 22 september 2021 03:54

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Urgentieplan Rhuggenaath is af

Urgentieplan Rhuggenaath is af | Extra

De eerste 100 dagen van de regering Rhuggenaath zitten erop, en dat betekent dat het urgentieplan af is. Daarmee wil de regering de meest schrijnende gevallen van armoede structureel aanpakken.

Ingewijden spreken tegen Amigoe van een ambitieus plan, waarbij samengewerkt moet gaan worden tussen verschillende ministeries. Verwachting is dat het plan binnen een paar dagen aan het publiek gepresenteerd wordt.

Van vertraging door krappe overheidsfinancien is in elk geval geen sprake, schrijft het AD vanmorgen.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. Kan het helemaal met Fox eens zijn.
  Ik zie dit niet als een rechtse regering by the way, eerder rechts liberaal. Maar ja what is in a name.
  Het allerbelangrijkste is om de corruptie trachten aan te pakken, op elke level, en kinderen kansen te geven op school. Zodat zij een toekomst hebben en niet hoeven te vervallen zoals ma, oma etc. leven.
  Ook ben ik ervoor dat leerkrachten bijgeschoold worden. Dat schort er helaas vaak nog aan, ongeacht de goede bedoelingen.

 2. Beste Fox,

  voordat je, je onvoorwaardelijke steun aan deze rechtse regering geeft, het gaat mij om een groep die of heel lang geleden of nooit aan het arbeidsproces heeft deelgenomen en vooral gehandicapten en chronisch zieken.

 3. @ericlaplas
  Een vast inkomen in de vorm van een uitkering garanderen? Wat is er mis met gewoon een baan zoeken en werken voor je geld? Een uitkering is bedoeld als iets tijdelijks en dat moet ook het uitgangspunt blijven. Een inkomen om tijdelijk op terug te vallen als je geen inkomsten hebt. Een sollicitatieplicht zou mensen met een uitkering moeten prikkelen om in beweging te komen om weer aan de slag te gaan en hun eigen broek op te houden. Meedoen in de maatschappij. Er is niet voor iedereen werk dat is zeker. Voor die mensen waarvoor echt geen werk is, moet er ook altijd een voorziening zijn om op terug te vallen.

  Onlangs is bovendien gebleken dat er flink gefraudeerd wordt met uitkeringen. Lijkt mij beter om daar eens meer controle op uit te voeren.

  Deze regering heeft in ieder geval een plan gemaakt om de armoede te bestrijden door te gaan samen werken. Niet alleen met verschillende ministeries onderling, maar vooral ook met andere maatschappelijke organisaties en vanuit de buurtcentra. Mijn steun krijgen ze.

 4. Het plan wordt binnen een paar dagen aan het publiek gepresenteerd, Nou ik kan nu al zeggen dat het niets is. De afstand tussen de samenleving en vooral de rechts liberale politiek van PAR is veel te groot. Ik ben bang dat er gezinnen zijn, die nooit uit de armoede zullen raken. De enige oplossing is als deze regering dat ook inziet en bepaalde groepen een vast inkomen in de vorm van een uitkering garandeert.

 5. Een dikke pluim voor ruggie en zijn mede (alle) werkers PAR/MAN/PIN,nu nog hopen dat er geen gif slangen proberen de boel te destabiliseren en te terorriseren wat volop gebeurt in de sten door een veroordeelde maffia lid van de club van (op dit moment) Cartollolitye na, ze komen er niet meer uit in Talia. de eenigste hoop is Lada, van Sjeik Hikim?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, September 21, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Aangifte Electorale Raad wegens onduidelijkheid donaties

De Electorale Raad zal aangifte gaan doen bij het Openbaar Ministerie (OM) over het gebrek aan transparantie wat betreft grote donateurs tijdens de laatste verkiezingen. Dat bevestigt...

Nu.cw | Minister Charles Cooper bedreigd

De minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Charles Cooper, is bedreigd met de dood. Voor de muur van de kerk van Groot Kwartier stond een bord...

Nu.cw | Ontsnapte honden doodden geiten in Katoentuin

Een aantal honden hebben in de omgeving van Katoentuin vier geiten afgelopen weekend om het leven gebracht, meldt de Extra. De honden van de buren wisten te...

DolfijnFM | Een kwart van de kandidaten aan de verkiezingen moet giften nog doorgeven

Van de 353 kandidaten die aan de verkiezingen van 19 maart hebben deelgenomen, moet nog circa een kwart (90 kandidaten) een formulier bij de Electorale Raad (ER)...
- Advertentie -