25 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 05:03

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Tweede Britse variant-besmetting op Curaçao

Hoofdepidemioloog van de GGD, Izzy Gerstenbluth
Volgens epidemioloog Gerstenbluth zijn er meer besmettingen van de Britse variant op Curaçao, want niet iedereen vertoont coronaverschijnselen die besmet is.

Op Curaçao is een tweede geval van de Britse variant van het coronavirus vastgesteld.

Deze besmetting is gelinkt aan de eerste persoon die daarmee besmet raakte. De GGD had 81 testmonsters naar Nederland gestuurd om te kijken of er sprake was van andere varianten dan het originele Coronavirus.

Volgens epidemioloog Izzy Gerstenbluth zijn er meer besmettingen van de Britse variant op Curaçao, want niet iedereen vertoont coronaverschijnselen die besmet is.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. NB
  Vind Gerstenbluth een lieve man. Het vergt nogal wat van iemand om iedere keer weer op te komen draven met de clowns allemaal!
  Zou me kunnen voorstellen hoe Fauci zich heeft gevoeld.

 2. Deze, gezien zijn baard, goedheilig man, kan zo de rol, zeker gezien zijn roots, vertolken in de musical Fiddler on the roof.
  Life, now even more, is as shaky as a fiddler on the roof, trying for all of us, to scratch out a pleasant little tune out of life, without breaking our neck.

  Deze charmant ogende man, doet ook maar zijn best met de beschikbare middelen en kennis.

 3. Voor mijn geloof zou ik geen prikkie nemen maar doe het toch voor mijn kinderen en klein kinderen, en geniet nog elke dag van de zon en het bier cq rum op de crim.

 4. Wat opvalt aan alle gezondheidsexperts wereldwijd als ze het over Covid hebben, dat ze 1000 slagjes om de arm houden, zou kunnen… weten we niet precies…. grote kans dat…. Alleen bij deze epidemioloog is er nooit twijfel, de schijnt de wijsheid in pacht te hebben.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -