30 C
Willemstad
• dinsdag 20 april 2021 18:02

PBC | Ongedocumenteerden kunnen ook bij SDK of WTC vaccineren

Persbureau Curacao Ook inwoners van Curaçao zonder geldige verblijfspapieren kunnen zich laten vaccineren. Dat hoeft niet persé bij de kliniek Salu pa Tur, waar ze al langer welkom...

PBC | Girobank-gedupeerden beschikken weer over hun geld

Persbureau Curacao Ruim 2000 Girobank-gedupeerden hebben vanaf vandaag weer beschikking over hun tegoed. GI-RO Settlement Holding is de partij die daarvoor zorg draagt in samenwerking met Girobank. Begin...

Democracy now! | Tuesday, April 20, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 20 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Lichte versoepelingen voor restaurants en winkels

De lockdown, plachi di dia en avondklok om 19u blijven tot zeker 30 april van kracht. Vanaf morgen versoepelen de coronabeperkingen licht voor restaurants en winkels. restaurants mogen...

Nu.cw | Scholieren opgepakt voor verspreiden ongepaste beelden

Een school heeft vorige week aangifte gedaan tegen een scholier die tijdens een Zoomles ‘ongepaste beelden’ liet zien. De minderjarige is gehoord door de politie en de...
- Advertisement -spot_img
HomeNieuwsGezondheidDolfijnFM | Tweede Britse variant-besmetting op Curaçao

DolfijnFM | Tweede Britse variant-besmetting op Curaçao

Hoofdepidemioloog van de GGD, Izzy Gerstenbluth
Volgens epidemioloog Gerstenbluth zijn er meer besmettingen van de Britse variant op Curaçao, want niet iedereen vertoont coronaverschijnselen die besmet is.

Op Curaçao is een tweede geval van de Britse variant van het coronavirus vastgesteld.

Deze besmetting is gelinkt aan de eerste persoon die daarmee besmet raakte. De GGD had 81 testmonsters naar Nederland gestuurd om te kijken of er sprake was van andere varianten dan het originele Coronavirus.

Volgens epidemioloog Izzy Gerstenbluth zijn er meer besmettingen van de Britse variant op Curaçao, want niet iedereen vertoont coronaverschijnselen die besmet is.

Bron: DolfijnFM

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. NB
  Vind Gerstenbluth een lieve man. Het vergt nogal wat van iemand om iedere keer weer op te komen draven met de clowns allemaal!
  Zou me kunnen voorstellen hoe Fauci zich heeft gevoeld.

 2. Deze, gezien zijn baard, goedheilig man, kan zo de rol, zeker gezien zijn roots, vertolken in de musical Fiddler on the roof.
  Life, now even more, is as shaky as a fiddler on the roof, trying for all of us, to scratch out a pleasant little tune out of life, without breaking our neck.

  Deze charmant ogende man, doet ook maar zijn best met de beschikbare middelen en kennis.

 3. Voor mijn geloof zou ik geen prikkie nemen maar doe het toch voor mijn kinderen en klein kinderen, en geniet nog elke dag van de zon en het bier cq rum op de crim.

 4. Wat opvalt aan alle gezondheidsexperts wereldwijd als ze het over Covid hebben, dat ze 1000 slagjes om de arm houden, zou kunnen… weten we niet precies…. grote kans dat…. Alleen bij deze epidemioloog is er nooit twijfel, de schijnt de wijsheid in pacht te hebben.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties