DolfijnFM | TUI en Corendon gaan nog steeds de fout in met vouchers

Vakantiegangers hebben altijd recht op geld terug bij annulering | Persbureau Curacao

TUI en Corendon gaan nog steeds de fout in met vouchers. Dat stelt de Autoriteit Consument & Markt in Nederland.

Vakantiegangers hebben altijd recht op geld terug bij een annulering. Tijdens de coronacrisis werden veel vluchten geannuleerd en vouchers uitgedeeld. Maar als de klant geld terug wil, moet er betaald worden.

De reisaanbieders zijn door de autoriteit gemaand zich aan de regels te houden en ook de communicatie naar hun klanten toe te verbeteren.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | TUI en Corendon gaan nog steeds de fout in met vouchers

  1. Wat ik persoonlijk niet begrijp, is het feit dat mensen ondanks zoveel consumenten programma’s zich toch door anderen (oplichters) in de maling laten nemen. Radar, Max vakantieman etc. zijn niet alleen leuke programma’s om alleen naar te kijken, maar programma’s die ook gerichte waarschuwingen voor de kijkers bevatten om hun (kijkers) te beschermen tegen malafide oplichters. Programma’s om hun ogen te openen. Deze programma’s worden zelfs de volgende ochtend weer herhaald. Maar toch, ja, toch worden mensen in de maling genomen, ze kennen zelfs hun rechten niet. Ze worden met een kluitje in het riet gestuurd, of van het kastje naar de muur. Tja, denken de oplichters; de wereld wil bedrogen worden, bedrieg ‘m dan. Nederlanders zijn te licht gelovig en vertrouwen iedereen. Fout. Want daarin zien criminelen hun kans schoon om toe te slaan. En….altijd met succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *