DolfijnFM | Trump wil oliesancties tegen Venezuela

Sancties zouden grote gevolgen hebben. De export van het land is voor 95 procent afhankelijk van olie.

Donald Trump wil oliesancties tegen Venezuela. Dat melden bronnen binnen het Witte Huis tegen persbureau Reuters. De Amerikaanse president noemde de situatie in het land eerder “afgrijselijk” en “een schande voor de mensheid”.

Sancties zouden grote gevolgen hebben. De export van het land is voor 95 procent afhankelijk van olie. Amerika zelf zou ook last krijgen, een derde van alle import van olie daar komt uit Venezuela. Trump is nog niet met een officiële verklaring over de kwestie gekomen.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Trump wil oliesancties tegen Venezuela

 1. Trump = een rampenplan,overal chaos achterlaten en voegt niks toe aan de wereldproblemen.

 2. Trump ta un LOLO!

 3. Boris Becker

  Olie prijs gaat zo omhoog. Dat is de uiteindelijke doel.

 4. ericlapas

  Van Trump is nu al bekend dat hij wat schreeuwt of twitter maar vervolgens niet waar kan maken. Waar blijft de muur met Mexico, die de Mexicanen zouden betalen?

 5. Ongelooflijk, dus ze moeten maar kunnen verdienen om rubberenkogels en traangas te kunnen kopen om.

  Jij geeft geen haar om de Venezolaanse bevolking nu dat de overheid wordt aangepakt zit je te schreeuwen.

 6. Curaçao Independiente

  Blijkbaar is destabilatie van de Middenoosten niet genoeg voor de US en is er kans dat Venezuela nu ook aan moet geloven. Serieus opleggen van sancties als oplossing of gewoon de manier om de gewone Venezonlaanse man, vrouw en kinderen nog extra trap te geven de miserie in. Wat is de uiteindelijke doel? Ik kan niet geloven dat het simpelweg om Maduro gaat? Zij er niet genoeg oorlogen waar wapens verkocht kunnen worden, zodat wapenhandel industrie van de westerse landen op volle toeren kunnen draaien of gaat het om de Venezolaanse olie? Zou het niet beter zijn om humanitaire hulp te overwegen inplaats van sancties op te leggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *