DolfijnFM | Suriname praat met Nederland over armoedebestrijding

Een gesprekspunt is de steun die Suriname wil bij het herschikken van de 2,5 miljard euro aan schulden die Bouterse heeft achtergelaten.

Albert Ramdin, de minister van Buitenlandse Zaken van Suriname, praat vandaag met minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken en minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Daarbij wordt gesproken over de aanstelling van ambassadeurs in beide landen en de diplomatieke steun die de landen aan elkaar kunnen geven op internationaal niveau. Ook de situatie rond het coronavirus en armoedebestrijding staan op de agenda.

Een ander gesprekspunt is de steun die Suriname wil bij het herschikken van de 2,5 miljard euro aan schulden die Bouterse heeft achtergelaten. Het bezoek moet bijdragen aan het herstel van relatie tussen Nederland en Suriname.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Suriname praat met Nederland over armoedebestrijding

  1. Bouta en zijn kornuiten hebben miljoenen gestolen Haal het daar terug.

  2. Zal het mij verbazen als er een miljard te halen valt van de rekeningen van Bouterse NV? Nee.
    Het zou me verbazen als het minder zou zijn. Het zal wel zoeken worden. Hij had geld genoeg voor goede advocaten en accountants het zal wel, voor het grootste deel, niet meer in Suriname zijn.

  3. Bouterse helemaal uitkleden, boef die hij is. En de bak in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *