DolfijnFM | Spannende dag minister Financiën

Het College Financieel Toezicht, CFT, dreigde met een aanwijzingsadvies | Extra

Spannende dag voor de minister van Financiën, Kenneth Gijsbertha. Die zou voor de begroting van 2018 te rooskleurige groeicijfers hebben gebruikt om hem sluitend te krijgen.

Het College Financieel Toezicht, CFT, dreigde met een aanwijzingsadvies naar Den Haag. Vanmiddag bij de CFT-persconferentie wordt duidelijk of Gijsbertha het college heeft gerustgesteld en Curaçao geen aanwijzing krijgt.

Bron: DolfijnFM

9 Reacties op “DolfijnFM | Spannende dag minister Financiën

 1. Ik swipe op mijn tablet naar beneden en ik zie de kop, “minister Financiën” en vervolgens zie ik de foto van Kenneth Gijsbertha. Dan ben ik echt een illusie armer volgens mij moeten we echt bij Nederland blijven sino nos a hode.

 2. @Mossel,
  KKC: uit artikel AD 11 januari 2018: “Wat blijkt? De sluitende begroting van Jardim in 2016 steunde uiteindelijk in belangrijke mate op het binnenkomen van een fors aantal niet-belastingontvangsten. Met name de belastingopbrengsten en de opbrengsten bij verkoop goederen en diensten over 2016 vielen tegen ten opzichte van de door de Staten vastgestelde begroting, terwijl de lasten ook toen al hoger uitkwamen dan begroot.”
  en,
  “Het Cft schreef …., ‘ondanks het behalen van een sluitende begroting voor 2016 en eerdere jaren’, dit nog niet inhield dat het financiële huishoudboekje op orde was.”

  Geeft niet jij valt ook maar aan waar aangegeven wordt. Echter, de vele San Pablo’s dragen niet bij tot een heldere kijk op het geheel. Neem er nog een glaasje, de ‘downer-werking’ doet je tot ‘rust’ komen. Proost!

 3. Abraham Mossel

  @ hoedanook, jij ziet het toch verkeerd, ik reageer alleen op Losers die de boel willen dwarsbomen en die duidelijk een hetze tegen deze regering in naam van Gerrit de Graaf verwoorden, Gerrit de Raaf en Cooper dito Ampolientje en Mp diva overloper niet willen toe geven dat Gerrit de Raaf de hele staats kas heeft leeg geroofd , hou toch op drol

 4. Abraham Mossel

  @ Brow, je hebt gelijk ik heb een Rolex en wel een gouden/diamant president met diamanten zowel op de wijzerplat als op de boven/buiten ring, kost niet veel hoor, koste maar 75 duizend guldens in 1980 . Gekocht in Nederland, is nu waard 150 rooie ruggen NAFje’s.

 5. @Mossel,
  Vazal en troll…., volgens jou bijna iedereen die op de KKC forum regageert. Erg origineel is het niet. Zoals ‘de waard is vertrouwt hij zijn ‘gasten’.
  Maar klopt, Rolex ‘However’ alias Ron San Pablo “Whatever’!

 6. @Mossel, wat? Een gouden Rolex betaald met een flesje rum? Was jij er soms bij?

 7. Abraham Mossel

  @ Hoedanook, ik heb vergeten dat dat flesje per maand wordt uit betaal aan jou en velen meelopers van de MFK/KFO/KndT

 8. Abraham Mossel

  @ Hoedanook, Je blijft hoedanook een vervelend en misselijk mannetje, een soort vazal en duidelijk een troll van Gerrit de Raaf je kan ook een troll zijn van Ampolientje bij naam de Rolex man, en dat alles betaald met een flesje San palo miedium van 9,00 Naf

 9. “Voor de begroting van 2018 te rooskleurige groeicijfers gebruikt”.
  Een trucje uit de koker van José Jardim?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *