27 C
Willemstad
• maandag 21 juni 2021 09:03

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Problemen UTS/Flow door overstap glasvezel


Volgens het bedrijf komt dat door de overstap naar glasvezel.

Flow/UTS zegt hard te werken om de problemen met internet op te lossen. De laatste weken vallen verbindingen vaak even uit of zijn tergend langzaam.

Volgens het bedrijf komt dat door de overstap naar glasvezel. Partido MAN heeft Statenvragen gesteld. De blauwe partij wil een vergadering over de problemen bij UTS/Flow.

Bron: DolfijnFM

- Advertentie -
- Advertentie -

Artikel delen

4 reacties

 1. @Dislect
  Ik maak mij geen illusie dat een gedeelte van de bedrijfscultuur in het bedrijf, namelijk de UTS tak van vandaag op morgen een enorme omslag zal maken.

  Is jaren geleden in NL met de splitsing van de PTT, toen een ambtelijke organisatie (werd KPN en Post) ook niet gelijk gebeurd. Heeft ook jaren geduurd, omdat dezelfde mensen bleven zitten en geen benul hadden van wat er van een commeecieel bedrijf verwacht mocht worden.

  Had wel verwacht dat Flow als nieuwkomer op de Curaçaose markt en als dochterbedrijf van een grote internationale telecombedrijf meer moeite zou doen om zich te profileren, service te verlenen en goodwill te kweken. Er is een nieuwe directie aangetreden en er zijn een batterij nieuwe medewerkers aangetrokken.

  Liberty Latin America was tot 2018 onderdeel van het grote Liberty Global plc, waar het Nederlandse Ziggo (nu Ziggo Vodafone) onderdeel van is en o.a. hoge snelheid breedband internet aanbied. Flow gebruikt exact dezelfde appatuur, zoals het internet modem. De internet snelheid die Flow op Curaçao aanbiedt is echter in geen verhouding met wat Ziggo qua snelheid aanbiedt. De overheid had voor de verkoop afspraken over minimale normen qua service, stabiliteit en snelheid moeten maken.

 2. “Waarom communiceert Flow dit niet op eigen initiatief openlijk en transparant aan haar klanten? ”
  Waarom verwacht je van een (ex) overheids nv dat ze de bedrijfscultuur, waarvoor ze gevochten hebben, zomaar kwijt raken na verkoop?
  Bij Dok ook niet gebeurd.

 3. Waarom communiceert Flow dit niet op eigen initiatief openlijk en transparant aan haar klanten? Heeft Flow niet zoiets als een zorgplicht ten aanzien van haar klanten? Het regent klachten over de service en de producten die het bedrijf levert, maar van de kant van het bedrijf is het muisstil. Fout op fout wordt er gemaakt. Intern is de samenwerking tussen Flow en UTS één grote puinhoop.

  De overheid moet snel minimale normen vaststellen ten aanzien van de service die het bedrijf aanbied. Het blijft overigens ongelooflijk dat de overheid geen enkele minimale norm heeft vastgelegd vóór de verkoop van UTS. Onkunde?
  Beter is nog dat deze monopolist snel concurrentie krijgt. Dat is veel gezonder en beter voor de consument.

 4. Flow werkt aan het probleem. Here’s wish in’ ya’ll luck with that.
  In ons dorp Mokum, ergens aan de Amstel hadden wij Chello, ook eigendom van Liberty Global. (KTA kabel tv Amsterdam werd U2000, werd Chello en daarna gelukkig gekocht door Ziggo-Vodafone)
  UTS had geen centen om de intense digitale toekomst aan te kunnen en heeft niet-echt goed het oor te luisteren gelegd bij lui die hen de dark side van Liberty kon toelichten. You’s havin’ all the fun now.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Steeds moeilijker om naar Aruba te vluchten; ‘we blijven het proberen’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – De Arubaanse grens met Venezuela is ook de dichtstbijzijnde grens voor het hele Nederlandse Koninkrijk. En die wordt nu met Nederlandse hulp strenger dan...

DH | No sixth tranche liquidity support

THE HAGUE--Because Curaçao and St. Maarten for the most part are not complying with the conditions of the sixth tranche of liquidity support, the Kingdom Council of...

Ingezonden | ‘RdK en directeur De Lannoy in de fout’

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | UD: drama overheidsbedrijf Gebe

Philipsburg - De partij United Democrats (UD) zegt dat een ander ‘drama’ lijkt te gaan plaatsvinden bij een overheidsbedrijf. Dit keer gaat het om nutsbedrijf Gebe, zo...

AntilliaansDagblad | Oud-minister Sevinger blijft vastzitten

Oranjestad - Oud-minister en parlementariër Benny Sevinger brengt de verkiezingen in gevangenschap door. De rechter-commissaris heeft zaterdag het schorsingsverzoek afgewezen. De beperkingen van de verdachte zijn wel...

AntilliaansDagblad | Registratie voor VVU begonnen

Willemstad - Ambtenaren die in aanmerking komen voor de Vervroegd Vrijwillige Uitstroom (VVU) kunnen zich inmiddels hiervoor officieel aanmelden. Nadat de wet onlangs in de Staten werd...
- Advertentie -