28 C
Willemstad
• zaterdag 25 september 2021 04:23

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Portugese vliegtuigen mogen landen op Curaçao

Hato airport breidt airlift uit | Harald Linkels

Curaçao heeft een Air Service Agreement getekend met Portugal. Dat betekent dat Portugese vliegtuigen op Hato mogen landen en andersom, dat Curaçaose maatschappijen Lissabon mogen aandoen.

Hoewel er nog geen concrete plannen liggen voor de komst van Portugese vliegtuigen, wil Curaçao wel zoveel mogelijk airlift creëren voor het toerisme op het eiland.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. @Joep: maar jij hebt niet eerst een memorandum of understanding getekend met die Chinees. Had je toch nog een keertje gratis bizniz kunnen vliegen naar XangXhou.

 2. JM, ‘ Ik ga toch ook niet posten dat ik met iemand in China heb afgesproken dat ik zijn WC mag gebruiken wanneer de mijne het niet doet ?’

  La Stiwz is het er niet mee eens, maar een top en treffende reactie.

 3. @ericlapas: Rita klinkt als de Portugese versie van Aushka Cova.
  “zij kon dingen met haar tong doen, die een dode zou doen herrijzen.”: misschien verklaart dit meteen ook hoe Jezus uit de dood is herrezen.

 4. Portugaal, dat klinkt als muziek in mij oren, nou ja ik bedoel meer Madeira want de meeste Portugezen die hier naar toe zijn gemigreerd, komen uit Madeira.

  Kan me nog als kind herinneren dat wij toch veel Portugezen hier zagen, de meesten hadden een ijsco karretje en later een kleine toko waarvan de Chinezen nu bijna allemaal hebben overgenomen.

  Eén ding weet ik nog, die Portugezen hadden een kindje dood aan integratie ze bleven lekker een gesloten groep en hadden ook hun eigen club, clup Portuges.

  Toch was één uitzondering in het dorpje waar ik opgroeide van alle Portugeze kinderen in het dorp was één die anders was en dat was Rita.

  Rita had schijt aan de normen en gewoontes, velen van ons in het dorp hebben Rita te danken voor onze eerste seksuele ervaringen. Later pas toen ik volwassen films begon te kijken, realiseerde ik mij hoe ver vooruit Rita was, zij kon dingen met haar tong doen, die een dode zou doen herrijzen.

  Wat ik me verder nog kan herinneren van die periode is dat het een arm dorp was, wij hadden niet veel maar wij hoefden niet jaloers te zijn op de andere dorpen want wij hadden Rita.

  Later toen we iets groter werden kan ik me nog herinneren dat mannen van buiten af ook van Rita hadden gehoord en zagen we vaak mooie auto’s (Buick Regals, Cutlass) bij haar voor de deur staan. Toen wisten wij het al, ze hebben ons, onze Rita afgepakt.

  Later ben ik nog naar het dorp gegaan om te kijken of zij daar nog woont maar het huis stond daar niet meer dus zij is duidelijk verhuisd.

  Rita (niet haar echte naam als je dit leest, mijn naam en telefoonnummer zijn bij de redactie bekend.

 5. Gaan we nu binnenkort ook dit soort overeenkomsten ondertekenen met China, Indonesie, Australie, Zuid-Afrika etc ?
  Dit zijn van die onzinnige overeenkomsten, die het leuk doen in de pers, maar in de praktijk niets, maar dan ook helemaal niets inhouden. Vorig jaar is ook zo’n overeenkomst getekend met Dubai of Qatar, weten we het nog ?
  Hoeveel airlift is daar al uit voort gekomen ?
  Juist, helemaal niets.

  We moeten eens ophouden met window dressing en ons gewoon gaan richten op realistische markten. Zuid-Europa en Oost-Europa kunnen we vergeten. Oost-Europa heeft geen geld en Zuid-Europa is een vrij beperkte markt.
  Ik zou zeggen laten we ons richten op Belgie, Duitsland, Denemarken, Engeland (zeker nu met Brexit liggen daar kansen) en dan hebben we Europa wel gehad.

  Maar hou aub op met dit soort onzinnige hosanna berichten te posten. Ik ga toch ook niet posten dat ik met iemand in China heb afgesproken dat ik zijn WC mag gebruiken wanneer de mijne het niet doet ? Dat is zo’n beetje eenzelfde laken een pak.

 6. @Maurice: ja klopt. Hij wel, jij niet. Waarom denk je dat dat is?

  Daarbij, van hem worden niet binnen enkele minuten 2 posts geschrapt.

 7. Nou, La Stiwz, Youp van het Hek rijdt er een auto van 135K van en woont erdoor in een appartement van 1,350 K.

  Euro!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Aruba krijgt geen coronageld van Nederland: ‘niet genoeg bezuinigd op zorg’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – De Arubaanse regering laat weten dat ze voor de laatste drie maanden van dit jaar nog geen coronalening krijgt van Nederland. De reden is...

Democracy now! | Friday, September 24, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Trailer van de film Casa Coco is in première gegaan

Persbureau Curacao De trailer van de film Casa Coco is in première gegaan. De film werd afgelopen januari op Bonaire opgenomen en is vanaf donderdag 13 januari 2022...

PBC | Niet meteen genezen wanneer je uit quarantaine mag

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Als mensen van de afdeling epidemiologie bericht krijgen dat zij uit isolatie mogen, betekent dat niet per definitie dat zij genezen zijn. De medische...

PBC | Premier Pisas naar Algemene Vergadering van de Verenigde Naties

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Premier Gilmar Pisas is op het vliegtuig gestapt naar New York om daar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Naast Pisas...
- Advertentie -