27 C
Willemstad
• woensdag 6 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Politie gaat controleren op getint glas

Zo zien de verschillen eruit

De politie gaat vanaf 1 juni intensief controleren op getint glas in de auto. Zijramen aan de voorkant van de auto en de voorruit zelf moeten minimaal 70 procent licht doorlaten.

Veel automobilisten lopen tegen de lamp omdat ze met hun folie geen rekening houden met de lichte tint die autoglas vanaf de fabriek vaak al heeft. De politie heeft een speciaal apparaat om lichtdoorlating te meten.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertentie -

Artikel delen

8 reacties

 1. @Piet:
  Ha die Piet!… Ga je lekker? Als dat zo is ben ik al blij, maar…..
  Moet je mij es even uitleggen: Wat heeft de MFK in hemelsnaam met getinte ruiten te maken? Of is dit weer iemand die “a la Bram” 🙂 eeeeeeeeeuwig over Gerrit de Raaf, en zeepjes in het gevang, en weet ik veel tot vervelens toe wil hebben? Wordt je der zelf niet es een keertje moe van?
  Eerst was het: “Ja, Gerrit de Raaf moet weg, en dan behoren al onze problemen tot het verleden.”
  Nou is de man al een poosje weg, maar het is nog erger geworden! Of zie ik dat verkeerd?
  Kan /wil iemand mij wijsmaken dat het nu beter gaat dan tussen 2010 en 2012?
  Maar… als dat je gelukkig maakt Piet, dan zou ik zeggen; “By all means, ga je gang hoor” Succes ermee

 2. Dacht dat dit ” getint glas” allang een “ding” was bij de politie, handhaven en onderhouden, twee zaken waar we op dit eiland nog aan moeten werken, we bouwen infrastructuur, pleintjes, parkjes en beplanten allerlei rotondes maar onderhouden niets en laten alles verloederen en verdorren, we maken wetten maar handhaven vervolgens niet of gebrekkig.

 3. Ik dacht dat er al langer hierop werd gecontroleerd.
  What about voertuigen die onverzekerd rond rijden gelijk in beslag nemen?
  De parlamentariers moeten eingelijk wetten creeeren om dit euvel rond te krijgen, maar ja, dj’s en tumba zangers en mensen als Menki Rooier hebben geen verstand om wetten te maken.
  Dus vergeet het maar.

 4. Zo’n (extra) controle is een lachertje! Waarom wordt dit niet gecontroleerd tijdens verkeerscontroles op rijbewijs, verzekering en wegenbelasting?
  Dat is logisch want er worden helemaal geen controles gedaan. Er rijden nog legio auto’s rond zonder sticker op de voorruit.
  Het excuus zal zijn dat er te weinig personeel is! Zet dan de VKC maar eens in op zaterdag en zondag. Er kunnen duizenden guldens geïnd worden. En niet alleen een bekeuring uitschrijven maar gelijk laten betalen! Geen geld? vervoermiddel in beslag nemen.
  De overheid schijnt zich nog steeds niet bewust te zijn van het feit dat een onverzekerde die schade, zowel lichamelijk als materiële, veroorzaakt, voorkomen kan worden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, July 5, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

ParadiseFM | Experts leggen wet over topinkomens in Staten uit

Morgen zijn verschillende directeuren van overheidsentiteiten in de Staten. Ze komen uitleg geven over de wet die topinkomens binnen overheidsbedrijven aan banden legt. Deze technische briefing is...

Democracy now! | Monday, July 4, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 4 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | De VN, zelf bestuur en zelf beschikking

Door Lucita Moenir Alam, Arjen van Rijn en Kees Flinterman Op 15 december 1955 heeft de Tiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 945(X) de Nederlandse...

ParadiseFM | Campagne voor een nieuw nationaal wapen Curaçao

Curaçao moet een nieuw nationaal embleem hebben. Cultuurminister Van Heydoorn heeft daarom een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen. Vandaag wordt het startschot gegeven voor...
- Advertentie -
- Advertentie -