28 C
Willemstad
• woensdag 6 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Fa Si Oen mag nooit meer werken in het Sehos

Chirurg Patrick Fa Si Oen krijgt ook geen schadevergoeding van bijna 1 miljoen gulden

Chirurg Patrick Fa Si Oen heeft zijn rechtszaak tegen het Sint Elisabeth Hospitaal verloren. Die chirurg is de toegang tot het ziekenhuis geweigerd en dat is volgens de rechter terecht.

Fa Si Oen ligt niet goed bij zijn vakbroeders, die hem niet vertrouwen. Dat brengt de patiëntveiligheid in gevaar en daarom moet Sehos maatregelen nemen.

- Advertentie -

Fa Si Oen krijgt ook geen schadevergoeding van bijna 1 miljoen gulden, omdat hij niet meer kan werken in het ziekenhuis.

Bron: DolfijnFM

- Advertentie -

Artikel delen

8 reacties

 1. @ opmerker In de Amigoe van 14 mei staat een uitgebreid artikel met duidelijke uitleg waarom de rechter van mening is dat deze chirurg niet meer in het SEHOS thuishoort. De conclusie: hij is onbetrouwbaar en de veiligheid van zorg komt door hem in gevaar. Geen schade vergoeding omdat hij buiten het SEHOS om alsnog 44000 naf per maand binnen graait en hij komt dus niets tekort.
  Voor zover ik weet verdienen de specialisten in loondienst minder dan de helft.

 2. @Knoek-koe
  Ik hoor je niets, maar dan ook niets zeggen over de Nederlandse chirurg die hier “weg is gesluisd”, op een dwaalspoor is gezet, die door de zijdeur af is gevoerd, die naar verluidt door ons aller heer Huurman door dik en dun beschermd werd, die vermeend de buur van de Inspecteur was, anywayz op een dusdanige manier huis heeft gehouden hier op het eiland, waar je stil van wordt……. Waarvan akte dus: je stilte daarover verbaast mij enigszins…..

 3. Dat is dan de volgende in de rij chirurgen die onvakkundig iets weg- of doorsnijdt. We hadden dokter “Besje ” al, die roekeloos en onvakkundig patienten (nog net niet dood ) snijdt.

 4. Bij mijn man werd door FaSiOen bij beide benen de v snaar verwijderd wat op zich een kwalijke zaak is.
  Door college gespecialiseerd in de vaten stelsel vertelde ons dat dat nooit had moeten gebeuren want bij een slechte circulatie van aders en slaggaders de v snaar nodig is om een bypass operatie te realiseren.Want dat is lichaam eigen bypass operatie meer kans op slagen.

 5. Wij hebben heel goede ervaringen met Fa Si Oen, in tegenstelling met een collega chirurg wiens naan ik maar niet zal noemen maar begint met een B
  Als een dergelijke kundige chirurg het leven zuur gemaakt word door een stelletje oplichters die nog geen slager zouden mogen wezen dan is het treurig gesteld met de gezondheidzorg op Curacao.
  Keer de bezem erdoor zou geen kwaad kunnen, declaraties controleren en de helft kan Schotte gezeldschap gaan houden.

 6. “Hij ligt niet goed bij z’n vakbroeders” Wordt Fa Si Oen een 2e Julian Poch?
  Ingeschreven in het BIG register in Nederland, geen aantekening daarin voor een berisping, tijdelijke of definitieve schorsing!
  Broodnijd van de collega’s? M.i. een uitstekende arts beoordeeld uit ervaring.
  Zou graag willen weten wat de argumenten van de rechter waren om een arts de toegang tot het Sehos, en daar zijn werk te doen, te ontzeggen.
  Indien de arbeidsverhouding verstoord zou zijn zou er wel terdege een schadeloosstelling tegenover moeten staan.

 7. “Fa Si Oen mag nooit meer werken in het Sehos”. Aangezien diezelfde collega’s straks ook mee gaan naar het nieuwe ziekenhuis zou betekenen dat deze man nooit meer op Curaçao mag werken. Alleen maar omdat de man niet goed ligt bij zijn vakbroeders? What about mediation?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Ministry of VROMI announces opening of Great Bay Fresh Water Pond Channel

GREAT BAY, Sint Maarten (DCOMM) – The Ministry of Public Housing, Environment, Spatial Planning, and Infrastructure (Ministry of VROMI), will temporary open the Great Bay Fresh Pond...

Democracy now! | Wednesday, July 6, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Eén op drie Caribische Nederlanders gediscrimineerd, ‘Weet waar je aan begint als je naar Nederland wil’

John Samson DEN HAAG – Eén op de drie Caribische Nederlanders ervaart discriminatie in Nederland, blijkt uit onderzoek van het CBS. “Weet waar je aan begint als je...

Ingezonden | We doen het maar zelf

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

Extra | Journaal 5 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -