DolfijnFM | Politie gaat chauffeurs en publiek aanpakken bij feveren

Met het Openbaar Ministerie zijn afspraken gemaakt om de inbeslaggenomen auto’s te vernietigen

De politie gaat opnieuw streng optreden bij het feveren. Sinds de invoering van de avondklok en het samenscholingsverbod wordt er weer meer gefeverd.

In het verleden was de focus op de chauffeurs achter het stuur. Maar nu gaat de politie ook het publiek aanpakken.

Met het Openbaar Ministerie zijn afspraken gemaakt om de inbeslaggenomen auto’s te vernietigen

Bron: DolfijnFM

12 Reacties op “DolfijnFM | Politie gaat chauffeurs en publiek aanpakken bij feveren

 1. Wat een flauwe kul. Laat die jongens toch feveren. Wat maakt het uit. Het is een sport waarbij de jeugd hun frustraties uitleven.

  Laat ze het doen op een race strip.. maar niet op de openbare weg.. en dan de weg afsluiten en heel boos worden als je toch er langs wilt rijden

 2. @Lamoenchi | 30 december 2020 om 14:22 |

  Feveren en Wheelies horen thuis op de race/drag strip. Niet op de openbare weg waar andere weggebruikers en toeschouwers alsmede de “stuntmannen” (levens)gevaar lopen. Deze, overwegend jongemannen, denken dat ze COOL zijn. Ze zijn echter STUPID, al helemaal omdat ze meestal geen helm, handschoenen of andere beschermende kleding dragen. Liefst zonder hemd en op blote voeten. Blijkbaar is hun verstand is in de brandstoftank “verzopen” – om in motor-technische termen te blijven.

  Eerder dit daar is er in Montagne en jongeman van 20-21 jaar om het leven gekomen toen hij tijdens het uitvoeren van een Wheely de controle verloor en pontificaal tegen een muur reed. Zijn vriendin had zojuist een baby gekregen, die pas 3 of 4 maanden oud was toen het dodelijke ongeluk plaatsvond. Echt geweldig! Natuurlijk Lamoenchi; moedig feveren en wheelies maar flink aan, heel verstandig. Zoals al eerder in de KKC werd geconstateerd moet je niet teveel lamunchi sap drinken want daar ga je van hallucineren, zoals je nu zelf weer hebt bewezen.

 3. @Lamoenchi:

  In my humble opinion as long as no innocent bystanders get hurt. It’s alright.

  P.S. Nieuwe haven races lang geleden … ernstigste geval … een auto in het water. Zero casualties.

 4. Wat een flauwe kul. Laat die jongens toch feveren. Wat maakt het uit. Het is een sport waarbij de jeugd hun frustraties uitleven.

 5. @”Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.”

  De connotatie van gezegden en uitdrukkingen in bepaalde talen ligt bij sommige KK lezers en de CP wat gevoelig. Maar dat geeft niet, we zijn allemaal mensen, toch?

  @BOOS
  In tegenstelling tot onze overheid zal de Commentpolis “streng handhaven”. Je Maintiendrai net als de alom gerespecteerde wapenspreuk van Nederland luidt. Kort maar krachtig. Dat kan in een “vreemde taal” vaak beter dan met onze kneuterige boerenpraat.

  Saludos
  De Boomhagedis.

 6. Net zo streng als bij dat KEM feestje laatst…
  Give me a break…

 7. Ach zeg de politie gaat streng optreden, wie geloofd dat nog? Als je 917 belt om een gever party te melden dan moet je al drie keer bellen eer de telefoon wordt opgenomen. Vervolgens zie je de politie nooit of ze komen eens na 45 minuten kijken. Resultaat het motortuig is vertrokken. Of ze komen van ver aangereden met sirene aan om het signaal te geven we komen ga aub snel weg wat dan hoeven wij niets te doen. Er is hier maar één conclusie de politie verteld ons sprookjes en ze deugen totaal niet voor hun werk waarvoor ze vet worden betaald.

 8. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

  Aan de schrijver: niet meer uitdagen. Dat verlies je. Gegarandeerd.

 9. De politie “gaat” aanpakken, de regering “leeft mee”, de gouverneur “zucht”. Minister Zita “heeft” er “aandacht” voor. Jonis is ermee “bezig”. De CBCS heeft begrip voor de rekeninghouders. De Minpres vraagt om “geduld” en begrip

  Wat zijn dit toch allemaal voor slappe holle nietszeggende frasen, van slappe ouwehor leiders en directeuren
  Grow some brain in jullie cocosnoten,

 10. Nou, sorry hoor maar soms lijkt het alsof het woord na-apen echt voor negers bedacht is.

 11. Deze jongens op de foto zijn hardleers ondanks dat er veel motorongevallen gebeuren met ernstig letsel, deze zijn het die deze grappen afgeleerd hebben.

 12. Dit hoor ik al meer dan 20 jaar.

  Loze beloftes.

  En op basis van welke overtreding wil je publiek aanpakken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *