26 C
Willemstad
• woensdag 1 december 2021 23:33

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Plassende passagier wordt vliegtuig uitgezet

Toen hij zijn broek liet zakken en in de deuropening ging plassen, was het geduld van de crew op en greep de airportpolitie in | Persbureau Curacao
Een Surinaamse man is gisteren op Curaçao uit het vliegtuig naar Nederland gezet. De piloot weigerde op te stijgen omdat de man dronken was.

Toen hij zijn broek liet zakken en in de deuropening ging plassen, was het geduld van de crew op en greep de airportpolitie in.

Dat gebeurde met steun van de Curaçaose politie.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

15 reacties

 1. Ik heb nog de eer gehad met DCA te vliegen. Dat was in de business class. Heerlijk. Toen wist ik dat ik nooit meer anders wilde. Met Arkefly (nu bekend als TUI) heb ik altijd business class gevlogen, met de KLM nog niet. Het valt inderdaad op dat mensen asociaal veel proberen te proppen in een rugtas of die vreselijke rolkoffers waarna ze minutenlang staan te hannesen om die krengen in de overhead lockers te plaatsen. Dit zorgt alleen maar voor oponthoud. Dus goed dat er steeds beter gecontroleerd wordt. vliegen kost geld

 2. Zowel afmetingen als gewicht van handbagage zijn gelimiteerd. Handkoffer te groot of te zwaar: verplicht mee als ruimbagage en daarvoor bijbetalen. M.i. terecht!

  Dit checken ze alleen vaak niet. En sommige koffers zijn echt te zwaar of te groot.
  Sowieso kost het meer tijd om al die koffers te plaatsen.

 3. @Brian schrijft:
  ‘De maatschappijen doen het zelf ook.’

  Dat hangt er vanaf met welke maatschappij je reist. Ik reis bij voorkeur met TUI.
  En ja, ik mocht 5 mnd geleden als 1 van de eersten boarden. Reden: ik zat in een rolstoel vanwege rugblessure (inmiddels weer genezen, dank je wel)

  ‘hutkoffers mee als handbagage’ kan Goddank niet meer. Zowel afmetingen als gewicht van handbagage zijn gelimiteerd. Handkoffer te groot of te zwaar: verplicht mee als ruimbagage en daarvoor bijbetalen. M.i. terecht!
  Bij TUI zijn zowel de stoelen als de beenruimte redelijk, zeker in vergelijking met bvb KLM. Ik vond het wel meevallen.

 4. De maatschappijen doen het zelf ook.

  Inchecken met klasses maar daarna bv de mensen die vooraan zitten als eerste laten boarden. Het gedoe met betalen voor koffers dus mensen nemen hutkoffers mee als handbagage en dat past niet dus mensen dringen voor en proberen alles in de kastjes boven te proppen. Te kleine stoelen en men moet al bijbetalen om een stoel te reserveren.

 5. @Kaat, oh ja dat doe ik zeer zeker. Als ik nu vlieg dan denk ik vaak met een glimlach aan weleer en schud mijn hoofd over hoe het nu is geworden. Schoenen uit, riem af, alles in een bakje, fles water weggooien, vreselijk geklede mensen, ongewassen figuren, zweetvlekken, geen speldje meer van de KLM, tijdens het vliegen niet meer de cockpit kunnen bezoeken, in de business class zwerver Jan tegenkomen, die uiteindelijk Pedro blijkt te zijn maar die zich als hem gekleed heeft en zo kan ik verder gaan. People don’t have class anymore zoals een Amerikaan ooit zei. Nostalgie is dus al wat resteert

 6. @David, correct ende juist. Zelfs de business class is vaak de business class niet meer. Nu zie je gasten met sandalen, korte broek en ongestreken hemd daar zitten en bevuilen de ganse boel. Zeer jammer.

  @Lastiwz, oh wat goed zeg, inplaats van een inhoudelijke bijdrage te leveren even quasi intelligent doen. En jij weet net als ik waarom er telkens 4 personen tegelijkertijd negatief reageren. En het trieste is dat die 4 personen elkaar nog gelijkgeven ook. Vanaf heden noem ik jullie Kwik, Kwek, Kwok en Kwak. Die vullen elkaar ook altijd aan tijdens het praten. Ik zat eerst nog te denken aan Lili, Lala, Lulu en .. maar nee dat is teveel eer. Het verschil is wel dat voornoemde personen 4 aparte personages zijn. Dat kan ik van jullie 4 nog steeds niet met zekerheid zeggen.

 7. @Tico zegt: “…Koffers waren vaak van te voren al gepakt…”
  Dat is bij mij nu nog steeds zo. Pak jij ze in als je al vliegt?

  @Tico zegt: “…Lang vervlogen tijden van weleer…”
  Heb jij dan langvervlogen tijden die in de toekomst liggen, of tijden van weleer die nog niet vervlogen zijn?

  Hou toch eens op met dat semi intelligente gezwets. Je maakt je steeds belachelijker. (En anders doen wij dat wel.)

  Merk je nu nog steeds niet dat je posts onzin zijn? Elke post wordt door 3 of 4 personen de grond ingeboord, feitelijk onjuistheden, roeptoeterij en je domheid worden aangetoond. Neem eens een stapje terug en denk voordat je typt.

 8. Ware woorden van Tico Martina. Zeer recent nog gevlogen van Curaçao via Schiphol naar Verona ( Italië ) en terug. Het gedrag en de outfit van veel passagiers is ver beneden pijl. Op onze heenvlucht naar Schiphol op 29 september moesten er zelfs 2 dronken passagiers uit de busyness class gehaald worden voor vertrek. Daar wij een aantal uren op Schiphol moesten wachten voor de aansluiting gingen wij bijna als laatste het toestel uit. Diep triest hoe zo’n toestel er dan van binnen uit ziet. Varkens zijn nog netter. Ik kan het niet anders verwoorden.

 9. Er was een tijd dat Surinamers en Nederlanders het hier voor het zeggen hadden maar sinds de onafhankelijkheid zijn Surinamers hier net als Haïtianen, tweederangs burgers geworden.

 10. Zeer triest dit. Vandaag had ik het er nog over met een jonge collega van mij. Vroeger en dan heb ik het over de jaren 70/80 was met het vliegtuig vliegen een groot privilege. Weken van tevoren leefde je al naar het moment toe. Koffers waren vaak van te voren al gepakt, speciaal voor die gelegenheid kocht men mooie kleding of hingen de mooie kleding die men al bezat tussen de mottenballen, keurig gestreken. Op de dag zelf dan ging je bij familie langs om gedag te zeggen en werd je op het hart gedrukt vooral te genieten en de groeten te doen aan familie en vrienden in den vreemde. Daarna was het op naar het vliegveld zelf en werd je uitgewuifd. Toen nog kon de familie tot bij de toegangsdeur richting de landing en opstijgbaan lopen. Dat was bij het oude gebouw van hato waar later de speelautomaten waren geplaatst. Daarna liep je via de startbaan richting het toestel onderwijl uitgewuifd door familie die je goed kon zien. Aan boord werd je van harte verwelkomt en iedereen had het naar de zin. En nu? Sommigen komen vanuit het strand zo naar het vliegveld toe, meeste mensen kleden zich niet meer netjes en tot overmaat van ramp heb je dan ook nog personen die flink gaan zuipen alvorens te vliegen. En dan ook nog misdragen en plassen in de deuropening. Zeer jammer dit. Voor een ieder die het vliegen in de jaren 70/80 hebben meegemaakt weten waar ik het over heb. Lang vervlogen tijden van weleer, toen geluk nog heel gewoon was en men wist hoe zich te gedragen en kleden. In gedachte pink ik een traantje weg voor een tijd die helaas nooit meer zal wederkeren.

 11. Is de aanhouding voorafgegaan door een kort luidruchtig onderhoud en de gebruikelijke gerichte ambtelijke vuistslag in het aangezicht, danwel zijkant schedel van de verdachte?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -