28 C
Willemstad
• woensdag 8 december 2021 18:28

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | ‘Bon Bini: Judeska in da House’ wint Gouden Kalf

Het is de derde keer dat een de Bon Bini-films van Jandino het Kalf van het Publiek krijgt.
De film ‘Bon Bini: Judeska in da House’ van Jandino Asporaat heeft een Gouden Kalf gewonnen. Het gaat om het Gouden Kalf van het Publiek, het enige Kalf dat wordt uitgereikt op basis van publieksstemmen.

Jandino laat op sociale media weten ongelofelijk dankbaar te zijn: “dit is in beleving de mooiste prijs die je kunt ontvangen.”

Het is de derde keer dat een de Bon Bini-films van Jandino het Kalf van het Publiek krijgt. Eerder ging deze prijs ook Bon Bini Holland en Bon Bini Holland 2.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

9 reacties

  1. Kwam laatst Jandino persoonlijk tegen en groeten hem met de woorden, hee halo hoe gaat het met je, BREEDBEK KIKKER, alles goed !

  2. Wat jammer nou toch, ik heb @EClapas echt nooit iets positiefs over musici van Curacaose afkomst, atleten of wie dan ook van kleur zien reageren. Bij hem is het ook reageren om te reageren, maar verbloemd hiermee een behoorlijk inferiority complex te hebben.

  3. It’s tiny place, you’re in a niche chapter of the arts, so, if you wait long enough, someone will drop trinkets your way sometime. Being a stereotypical “yessamassa appeaser” helps. Was never impressed by his previous work, can’t start being bothered now.

    But…. may the Force be with you, pal.

  4. Dit soort films met stereo typjes zijn niet meer van deze tijd want er zal altijd wel iemand zijn die zich herkend in Judeska en zich beledigt zal voelen.

  5. Laten we eerlijk zijn, het heeft allemaal met de huidskleur van deze Jandino te maken. Als hij blank was dan zouden de Nederlanders niet echt om hem lachen. Het doet veel aan de Nar van vroeger denken, de grappenmaker aan het hof, vaak iemand, lichamelijk mismaak die de vorst ten koste van veel zelfspot vermaakt. Als de vorst niet meer om hem kan lachen wordt hij in de Arena voor de leeuwen gegooid.

    Hetzelfde zien we bij Jandino hoe hij zijn eigen volk ter vermaak van een ander ras belachelijk maakt vooral de vrouwen, zwart, lelijk met pruik op. Alles om de Nederlander aan de lach te krijgen net als de Nar.

  6. Geweldig. Deze jongen blijft scoren! Mooi om te zien dat door mensen te bemoedigen ze heel ver kunnen komen. Het mooiste is dat deze jongen nu ook anderen bemoedigt om verder te gaan. Toppie!!!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Toneel tegen huiselijk geweld: ‘Het kwam hard binnen’

Marit Severijnse KRALENDIJK – Met de theatervoorstelling ‘Stop the beating’ trapt advies- en meldpunt Guiami een grote campagne tegen huiselijk geweld en kindermishandeling af. “Het komt hard binnen....

DH | Child abuser opposes his extradition from Scotland

PHILIPSBURG--Almost three years after he was sentenced by the Court of First Instance in St. Maarten to seven years in prison for a large number of...

Ingezonden | Allemaal ‘Nette Mensen’

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Coalitie boycot raadsvergadering Bonaire

Kralendijk - Wie gisteravond rekende op vuurwerk in de Eilandsraad kwam bedrogen uit. Vijf minuten nadat waarnemend gezaghebber Reynolds Oleana de vergadering had geopend konden de aanwezigen...

AntilliaansDagblad | Slechts enkele organisaties hebben echt 12,5% gekort

Willemstad - Ongeveer de helft van rechtspersonen die door de overheid gefinancierd worden, zoals stichtingen, verenigingen en overheids-nv’s voldoet ‘min of meer’ aan de eis van 12,5...

AntilliaansDagblad | Klimaatrisico’s financiële sector

CBCS voorzitter regionale werkgroep gecoördineerde aanpak Willemstad/Philipsburg - ,,De juiste mix vinden om klimaatrisico’s en groene financiering in onze regio aan te pakken en te bevorderen, zal een...
- Advertentie -