DolfijnFM | Patiënten CMC moeten halfuur voor afspraak komen

Wie last heeft van hoesten: mondkapje | Persbureau Curacao

Willemstad – Patiënten op de polikliniek van het CMC moeten minstens 30 minuten vóór hun afspraak aanwezig te zijn en een nummer te trekken.

Sinds gisteren geldt een nieuwe registratieprocedure. Het halfuurtje wordt gebruikt om te registeren en alle papieren te controleren.

Vanwege corona zijn er ook allerlei regels voor hygiëne en afstand houden. Wie last heeft van hoesten, moet gebruikmaken van een mondkapje. En wie Covid-19- symptomen vertoont, mag niet komen, maar moet eerst de huisarts bellen.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Patiënten CMC moeten halfuur voor afspraak komen

 1. Curacao revisited

  “Omdat het “onze” mensen zijn, mogen ze baggerservice geven en baggerbestuur.”
  klopt want probeer maar eens kritiek te leveren op een YDK en je bent meteen een onderdrukker, past niet in onze cultuur, of moet van het eiland af gaan.

  Meest bizarre van deze toppers is nog wel dat ondanks alle zelfverrijking ze nog steeds in staat zijn meer geld uit te geven dan dat zij verdienen: Reinald curiel heeft ENNIA bakken vol geld gekost, en nu wordt zijn huis door een curator verkocht?!

 2. Knoek-koe

  ….”klopt maar dat maakt niet uit want gelukkig zijn het “onze mensen” die leiding geven dus het maakt niet uit of zij kundig zijn of dat zij bij UoC hebben gestudeerd of alleen de basisschool hebben afgerond”…..

  @Curaçao R.evisited.
  Je ziet het resultaat.
  Omdat het “onze” mensen zijn, mogen ze baggerservice geven en baggerbestuur.
  En het kraaltjes en spiegeltjes volk trapt erin..en kiest ze weer het zadel in…op grond van WIC roeptoetersretoriek, gemixt met een kant nog wal rakende slavenverleden narratief..

  Geef de Martinas, Wielsen, Goddets, Pisassen, en Marias een eiland, en je krijgt een eiland dat steeds meer weggaat krijgen van Haïti…

 3. Curacao revisited

  “van een overbetaalde en totaal klantonvriendelijke leiding die geen professionele ziekenhuis expertise heeft”
  klopt maar dat maakt niet uit want gelukkig zijn het “onze mensen” die leiding geven dus het maakt niet uit of zij kundig zijn of dat zij bij UoC hebben gestudeerd of alleen de basisschool hebben afgerond

 4. Knoek-koe

  Laat ze maar weer ouderwets een nummer trekken en wachten, de patienten….ze wachten toch wel.
  Want kunnen nergens anders terecht..

  Hypermodern Ziekenhuis, maar dezelfde arrogantie en onkunde weer van een overbetaalde en totaal klantonvriendelijke leiding die geen professionele ziekenhuis expertise heeft….

  Zoland directieleden obv familiebanden met een corrupte familiepartij worden geselecteerd zal het nooit wat worden…

 5. Curacao revisited

  en alweer een succes project van de heer Martina. Na Bonaire fish farm, ENNIA is nu ook HNO tot een groot succes uitgelopen. Zolang wij onze toppers selecteren op loyaliteit ipv kunde komen wij als eiland niet verder

 6. Hahahaha… ik heb een afspraak. Kan alles via de digitale weg doen en moet dan 30 minuten voor mijn afspraak een nummer trekken? WOW!

 7. Ook dat nog

  Een 100 miljoen pand, met daarin dezelfde mongolen als voorheen…
  En voor de dombo”s ……. Nummertje trekken!!!!
  How Fu…cking low can you go….
  Nosmes por….. Gvd nummnertje trekken!!! Wat een inbicielen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *