DolfijnFM | Opheffen quarantaineplicht Curaçao heropent Amerika

Persbureau Curacao

Die hoeven nu alleen nog maar een negatieve PCR-test te overleggen bij binnenkomst op Hato | persbureau Curacao

Willemstad – Met het opheffen van de quarantaineplicht op Curaçao, is het eiland weer een aantrekkelijke bestemming voor Amerikanen.

Die hoeven nu alleen nog maar een negatieve PCR-test te overleggen bij binnenkomst op Hato.

Dit winterseizoen zijn er weer directe vluchten vanaf de oostkust vanuit Miami, Newark en New York JFK. Curaçao heeft inmiddels ook de limiet voor het maximum aantal toeristen van 20.000 opgeheven.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Opheffen quarantaineplicht Curaçao heropent Amerika

 1. Laat de Amerikanen gewoon maar binnenkomen:

  https://www.theguardian.com/world/2021/jan/07/us-covid-19-daily-deaths-record-trump

  Ik denk echt dat er bij dezd regering, Martina ihb toch iets ernstigs mis is!!

 2. Abraham Mossel, Amerikanen lezen wel mee anders zou ik niet reageren, maar wees niet bang, ik ben op de andere rijkseilanden aanwezig.
  Is dat niet contradictorisch: moeders met kinderen worden in het leven gehouden met een voedselpakket betaald door die k t makamba’s van hier en uit Nl

 3. Abraham Mossel

  Persbureau curacrim schrijft weer grote onzin, curacrim is weer aantrekkelijk met bestemming voor amerikanen, het is maar goed dat de amerikanen geen curacrimse kranten kunnen lezen anders kwam er nog geen amerikaanse hond hier naar toe, sinds corona 19 is het halve eiland zo arm als een kerk rat en word er geroofd wat maar los of vast zit, zelfs een huur auto word nog onder je reet vandaan gestolen omdat de kerkraten geld nodig hebben om te vreten en te zuipen, moeders met kinderen worden in het leven gehouden met een voedselpakket betaald door die k t makamba’s van hier en uit Nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *