DolfijnFM | OM: Schotte diende Corallo, niet het volk

[UPDATE BABEL] Gerrit Schotte moet direct worden aangehouden als het Hof hem veroordeeld. Dat wil het Openbaar Ministerie. Procureur Generaal Leomar Angela heeft in het Hoger Beroep dezelfde straf geëist als in Eerste Aanleg | Yves Cooper

Gerrit Schotte moet direct worden aangehouden als het Hof hem veroordeeld. Dat wil het Openbaar Ministerie. Procureur Generaal Leomar Angela heeft in het Hoger Beroep dezelfde straf geëist als in Eerste Aanleg.

Als het aan het OM ligt moet de MFK-leider drie jaar de cel in. Schotte staat in Babel terecht voor onder meer ambtelijke omkoping. Volgens het OM waren Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs actief betrokken bij het vervalsen van de facturen. Dit alles was bedoeld volgens het OM om ambtelijke omkoping te financieren. Het OM zegt dat Schotte geen inzicht heeft in dat hij fout heeft gehandeld. ,,In plaats van belang volk te dienen, dien je Corallo”, was de conclusie van PG vanochtend.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | OM: Schotte diende Corallo, niet het volk

  1. ,,In plaats van belang volk te dienen, dien je Corallo”

    Dat zag iedereen, inclusief Stella van Rijn en Ramsay Soemanta die schaamteloos profiteerden van het door hen likken van de kont van Schotte.

    Soemanta is inmiddels weer terug naar het maken van foto’s van oubollige bruiloften, maar van Rijn strijkt iedere maand nog een vorstelijk salaris op voor een job die ze als marionet van Schotte kreeg terwijl ze totaal geen CV voor die functie had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *