DolfijnFM | Militair cel in voor veroorzaken zwaar ongeval op Sint-Maarten

De man was dronken toen hij op het eiland op de verkeerde weghelft terecht kwam en frontaal op een andere auto botste. De bestuurster van die wagen zit nu in een rolstoel.

De 28-jarige Nederlandse militair die vorig jaar mei op Sint-Maarten een zwaar ongeval veroorzaakte moet in Nederland drie maanden de cel in.

De man was dronken toen hij op het eiland op de verkeerde weghelft terecht kwam en frontaal op een andere auto botste. De bestuurster van die wagen, een 59-jarige vrouw, zit nu in een rolstoel.

De militair is twee keer eerder veroordeeld voor rijden onder invloed. Hij mag twee jaar niet rijden en moet ook een schadevergoeding van ruim 20.000 gulden betalen.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Militair cel in voor veroorzaken zwaar ongeval op Sint-Maarten

 1. Drechi pa bosnan Tur

  It always starts with denial……Natuuuuuuurlijk niet Koe!!!!
  Je hebt zoals altijd weer voor de volle 100% gelijk. Maar ik vind het hier heeeeeeeeerlijk. Ik ben nl hier geboren, uit YDK ouders, en geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om Makamba’s die mensen een rolstoel in rijden de hemel in te prijzen zoals Koe wil hebben.

 2. Drechi , nee hoor, overigens die zijn over het algemeen meer bezig met gewapende overvallen dan met dronken rondrijden.

  En nu een koekje van eogen deeg:

  Als je het niet leuk vindt hier, kun ja altijd een ticket boeken naar Burkina faso, Opper Volta of Ghana..

  Vergeet je paspoort niet in te leveren bij het consulaat als je daar bent.

  Curaçao is eigenlijk jouw eiland helemaal niet, nooit geweest. Ook niet van je voorouders.
  Hier horen indianen te wonen..

 3. Drechi pa bosnan Tur

  Als het een (uiteraard zwarte) Sint Maartenaar was, of nog erger volgens de azijnpissers hier op KKC, een YDK , dan had je nu de poppetjes behoorlijk aan het dansen gehad. Maar het is een Makamba, dus …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *