28 C
Willemstad
• donderdag 6 oktober 2022

Extra | Journaal 4 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, October 3, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 3 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | SNSM extracts three sailors from stranded cargo vessel

MARIGOT--On the instructions of Regional Centre for Surveillance and Rescue Operations Antilles-Guiana CROSS-AG, French-side sea rescue SNSM volunteers went to the assistance of a cargo vessel early...

AntilliaansDagblad | Gezaghebber Rijna werpt kritiek verre van zich

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna van Bonaire benadrukt in een reactie op een publicatie waarin zijn integriteit als gezaghebber en die van een niet bij naam genoemde...

AntilliaansDagblad | Zwemmen van punt naar punt rond Aruba

Oranjestad - De ervaren Arubaanse openwaterzwemmer Deaxo Croes is na een geslaagde zwemtocht van zo’n dertien uur zaterdag bij Baby Beach weer veilig aan land gekomen. Hij...

AntilliaansDagblad | ‘Vol ambitie en met veel vertrouwen’

Securitas Antias viert 40-jarig jubileum Willemstad - Het beveiligingsbedrijf Securitas Antias bv heeft gisteren, samen met haar medewerkers en een groot aantal gepensioneerde ex-collega’s, op feestelijke wijze haar...

DolfijnFM | Met je billen bloot op een cruiseboot


Mee varen? Dat kan, maar je moet wel ouder zijn dan 21 jaar. Bagage is optioneel | Foto Bare Necessities Tour & Travel

We moeten er nog ruim een jaar op wachten, maar in 2019 komt er een boot vol blote mensen naar Curaçao, Bonaire en Aruba.

Er wordt dan een speciale nudisten cruise georganiseerd door Bare Necessities Tour & Travel.

Wil je mee varen? Dat kan, maar je moet wel ouder zijn dan 21 jaar. Bagage is optioneel.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

8 reacties

 1. @ Mano,

  Leuk verhaal, hoop schrijfwerk, maar zeg mij eens eerlijk: ‘ben je echt van mening dat we het zo goed doen op dit eiland ?’
  ‘Ben je echt van mening dat dit het beste is dat we te bieden hebben ?’
  ‘Ben je echt van mening dat iedereen op de top van het kunnen presteert ?’
  ‘Ben je echt van mening dat het maar allemaal onzin is wat ik en anderen hier aanstippen ?’

  De zaken die hier veel naar voren komen zijn helaas de realiteit en jij mag ze wel het liefst onder het tapijt willen schuiven, daarmee verandert de realiteit totaal niet.
  En dat de realiteit niet verandert is meer dan duidelijk. De economie ligt op zijn gat, de criminaliteit rijst de pan uit, het afval ligt overal op straat en iedereen doet waar hij of zij zin in heeft, wie er iets van zegt krijgt een grote bek en liefst nog klappen.
  Dat is zo ongeveer jouw ideale maatschappij ?

  De regels van Nederland (en andere landen) hoef ik ook niet, maar ik zou het wel leuk vinden wanneer de anarchie van hier eindelijk eens verandert in een vorm van discipline, zodat het eiland leefbaar wordt voor iedereen en niet voor slechts een enkeling.

  Maar kennelijk hou jij van deze anarchie en hebben bij jou de criminelen ook meer rechten dan de slachtoffers. Fijn dat we dat dan nu weten.

 2. Ach die Ikke toch, het is best mogelijk dat ook ik overhaast gereageerd heb op zijn reactie. Ik ben vanzelfsprekend niet te beroerd om dat openlijk te erkennen. Middels deze reactie verklaar ik plechtig dat Ikke geen sukkel is, hij is ook geen domoor, laat staan een stommeling. Ik trek mijn stomme woorden terug.
  Ikke is gewoon Ikke. Ook al begreep hij niet meteen dat ik de problemen waarmee jullie op Curaçao kampen niet ontkende.
  Oke Ikke, zand erover. 🙂
  Heb vandaag trouwens nog niet geslapen, zou dat de reden kunnen zijn van mijn bijna onredelijke uitval naar Ikke?

 3. @Ikke schreef;
  “Ga je lekker ergens anders druk over maken dan een boot met een paar blote lui er op, er is genoeg te doen op dit eiland wbt de zaken die Joep aanhaalt.”

  Ik maak me helemaal niet druk over die boot gek! Heb je ergens in mijn reactie ook maar één letter gelezen over die blote mensen op die boot? Kún je wel lezen?

  Bovendien heb je te snel gehapt bemoeizuchtige sukkel, hoe komt het dat je onderstaande zin gemist hebt? Lijdt je aan woordblindheid!?

  Ik (Mano) schreef namelijk ook;
  “Hoewel zijn reactie, bovenstaande, niet zo erg oogt als normaliter het geval is, ik gewend ben van hem.. Ik ben realistisch genoeg om te erkennen dat het wel om waarheden gaat.”

  Is het mogelijk dat jij stomme sukkel de strekking van bovenstaande zin, met name de tweede zin niet begrijpt?
  En ik had Joep Kalkoen al op het oog! Ja, dan weet je dat ook, het gaat niet perse over of om wat hij vandaag, hier en nu, onder dit artikel schreef.

  Moet ik het nogmaals voor jou overtypen? Toe maar;
  “Ik ben realistisch genoeg om te erkennen dat het wel om waarheden gaat.”

  Snap je het nu eindelijk wel domoor? De strekking is dat ik erken wat hij schreef. Als het jou niet lukt om begrijpend te lezen moet je niet als een kip zonder kip reageren! Stommeling!

 4. @Mano, eens. Blijven zeuren over YDK op een of ander forum haalt niks uit. Maar ik ben het wel eens met Joep deze keer. Ga je lekker ergens anders druk over maken dan een boot met een paar blote lui er op, er is genoeg te doen op dit eiland wbt de zaken die Joep aanhaalt.
  Dit artikel heeft een heel hoog “who cares” gehalte maar ik zie geen artikel over wat er wordt gedaan aan belangrijke zaken.
  Of moeten we met zijn allen wachten op een drama ala Aruba?

 5. @Joep M. schreef;
  “maar laten we ons absoluut niet drukmaken over tienermoeders, eenoudergezinnen, kinderen zonder ouders, kinderen zonder opvoeding, zonder scholing, criminaliteit, geweld etc !”

  Tja, maar je overdreven druk maken over al het slechte wat die verschrikkelijke Curaçaoënaars uitvreten lijkt me erg vermoeiend…’Overdreven’, daarmee bedoel ik dat jij en een aantal medestanders dus ‘letterlijk iedere dag’ en soms wel 3 a’4 keer per dag, no joke, over die ongelooflijk slechte YDK zeuren…( gelieve niet te lachen, ik lach toch wel ) 😆 😆

  Misschien heb je ‘t niet in de gaten, maar zelfs Hollanders knappen af op het doorlopend kwaadaardig geouwezeur omtrent de o zo slechte Curaçaoënaars.. Dacht je echt dat zij niet in de gaten hebben dat je in feite bezig bent de Curaçaoënaars te demoniseren? Want zo heet dat als je ‘jaar in jaar uit’ letterlijk iedere dag de meest slechte dingen over Curaçaoënaars zit neer te pennen! En weet je wat er dan op den duur gebeurt? De meeste lezers worden moe van jullie gedemoniseer, jullie zijn al voorspelbaar, jullie komen tot niets nieuws, ze haken af…. Het is één en al verbittering, licht narcisme, opschepperij en zuur gezeik wat jullie reacties siert… 😆

  Niet dat Joep m. niet over andere zaken kan schrijven, maar zijn verbitterde scheldpartijen over die slechte Kurazoleños kent geen grenzen. Hoewel zijn reactie, bovenstaande, niet zo erg oogt als normaliter het geval is, ik gewend ben van hem.. Ik ben realistisch genoeg om te erkennen dat het wel om waarheden gaat. En dan woont hij ook nog op dat eiland waar al die van god los slechte Kurazoleños wonen…Hoe houdt die man het toch bij toutatis vol?! 😆

  Joep m., ik vraag me af of je misschien denkt dat jouw zure verbitterde (zeer sterk op blinde haat gelijkend) commentaren door veel Kurazoleños worden gelezen.. Wel, Ik vrees van niet. Ik kan je verzekeren dat nog geen 2 procent van de Curaçaoënaars jouw (en onze) reacties onder ogen krijgt. Dus ik stel voor om jouw verbitterde hatelijke donderpreken omtrent de spreekwoordelijke slechtheid van de Curaçaoënaars op het Brionplein te gaan houden. Neem een kist mee, anders ziet de massa je misschien niet eens staan. 😆
  Waarom wordt je geen pastoor Joep?

  Voorzover ik weet is er nog geen dag voorbij gegaan zonder dat Joep m. zich beklaagd heeft over die oerslechte YDK. Joep m. is trouwens in vertrouwd gezelschap van Brian S en de ‘vier-eenheid’ die hem als hún grote leider beschouwen. Trouwens, ook ericlapas heeft zich inmiddels gevoegd bij dat groepje bitterzurevuurspugers, zijn metamorfose tot een halfslachtige KKC-zeurpiet is trouwens opmerkelijk. Zou je niet zeggen van een man die naar eigen zeggen vaker heeft beweerd dat allerlei Topbedrijven in de rij voor hem staan.. Jaaha, vanwege de geweldige studie die hij heeft gevolgd en voor zijn kennis van zaken… Aldus ericlapas die zichzelf beschouwt als een professioneel van jewelste, maar wel eentje die van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat op het forum vertoeft. Lijkt wel z’n tweede huis… 😆
  enfin.

  Oke, daar ben ik weer Joep..Moet je natuurlijk zelf weten hoor Joep, de KKC-redactie kent de forumleden ruime vrijheid van meningsuiting toe, daar ben ik ook heel blij mee. Maar het is natuurlijk wel uitermate zielig dat een volwassen man, zeg maar rustig een ‘ouwe man’, zijn laatste levensdagen verspilt aan zulks ondermaatse bitterzure vuurspuwerij.

  Ik kan me echt niet voorstellen, ik moet er niet aan denken, dat ik gedoemd ben om in de herfst van mijn leven letterlijk iedere dag bitterzure vuur te spuwen over bepaalde bevolkingsgroepen, puh, wat een saai maar vooral een ellendig ongelukkig eenzaam leventje leidt jij zeg…ja jij Joep M.!

  En nog iets Joep, je hebt het over geweld!? Wel, als er hier een forumlid is die geweld adoreert, dan is het wel Joep M. En niet zomaar geweld, maar Joep geniet van massaslachtingen!
  Was jij het niet die president Duterte van de Filipijnen de hemel in prees vanwege zijn bevel tot het op grote schaal vermoorden van z’n eigen landgenoten die of verdacht worden drugs te dealen of verdacht worden drugsgebruikers te zijn? De teller staat na 10 maanden inmiddels al op 12.500 vermoorde “verdachten”, je zult er wel van genieten Joep, nietwaar? Die moordpartij in de Filipijnen is misschien wel een orgasme waard. Ik vraag het maar hoor, ik weet het niet, maar zou kunnen toch Joep? 😆

  Was jij niet degene die voorstelde oftewel meende om ook op Curaçao alle criminelen, drugsverslaafden en drugsdealers en ander gespuis te vermoorden c.q. dood te schieten? Ja, dat heb je voorgesteld, misdadiger dat je bent! En dan durf nét jij over het geweld van de lokale Curaçaoënaars te praten?!? Ben je misschien van lotje getikt Joep M?
  Man, je beschikt zelf over het brein van een moordenaar. En durf te ontkennen dat het niet waar is….durf. 😆

  Ik kan me ook niet voorstellen dat ik dagelijks kwaad spreek over de Hollanders waartussen ik vertoef. Als dat het geval zou zijn was ik allang uit Nederland gevlucht. Ik spreek trouwens nooit kwaad over Hollanders omdat ik van hen geen last ondervind. Maar ook al zou ik last hebben van de Nederlanders of van welke andere bevolkingsgroep dan ook, zou ik niet iedere dag kwaad over hen kunnen spreken of schrijven. Ik zou moe van mezelf worden, en misschien zelfs kans lopen op ziekte…

  Ik begeef me op een forum in de hoop iets nieuws te leren, iets wijzer te worden, want ik ben niet zo slim. Maar ik heb sinds ik hier reacties plaats, en dat is al sedert 2014, (maar pas in 2015 begon ik echt vaker reacties te posten en wel onder mijn pseudoniem Mano) niets, maar dan ook echt nada van jullie opgestoken ofwel van jullie geleerd, en dat is schandelijk. Ja, jullie moeten je schamen! Het enige forumlid van wie ik iets heb opgestoken is mw. Van Aller-de Vries. In haar commentaren loop ik vaker tegen zaken aan waar ik misschien wel van gehoord heb, maar die niet in mijn dagelijkse besognes voorkomen.

 6. Ja, laten we ons vooral druk maken over een boot, maar laten we ons absoluut niet drukmaken over tienermoeders, eenoudergezinnen, kinderen zonder ouders, kinderen zonder opvoeding, zonder scholing, criminaliteit, geweld etc !

  Jij dacht echt dat de passagiers naakt door de stad gaan lopen ?
  Misschien ook maar eens gaan denken aan de school afmaken ?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -