30 C
Willemstad
• zondag 19 september 2021 18:31

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnfM | Meer parkeerruimte in binnenstad

Pietermaai-parking | Persbureau Curacao

Punda krijgt meer parkeerruimte. Het Marichiterrein tegenover hotel City Suites in Pietermaai is opengesteld voor parkeren. Dat meldt het Antilliaans Dagblad.

Het terrein is van Pietermaai Parking Garage. De winkeliersvereniging had om meer parkeerplekken gevraagd vanwege de drukke decembermaand. Voor twee gulden per uur kun je je auto nu kwijt om te winkelen.

Bron: DolfijnfM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

 1. Als ik hier lees dat je voor 2 gulden per uur in het centrum kan parkeren, vraag ik me af, wat is er met ons aan de hand? Zijn we gek geworden met zijn allen?

  Auto’s moeten juist van de binnenstad geweerd worden. Een beter alternatief is, gratis busritten naar het centrum de stad.

  Een ander probleem is, de kwaliteit van de koopwaar in Punda, ik heb laatst een buitenlandse collega van mij een koffie mok met een logo van Curaçao cadeau gegeven. Ik heb de verkoopster uitdrukkelijk gevraagd, die logo die blijft er op zitten? Ze zei ja, nou de eerste keer dat deze collega, koffie in de mok deed, was zijn handen en hemd helemaal onder de verf.

  Ik weet wel iets van kosten en winstmarge dus ik begrijp wel dat de winkeliers de winstmarge willen verhogen en waarschijnlijk kleding die door kinderarbeid in Bangladesh voor nog geen 2 cent per dag is gemaakt hier voor Fl. 80 of Fl. 100,00 verkopen.

  Laatst zat ik nog in een winkel in Punda kwam een vrouw klagen over een kledingstuk die ze had gekocht. Het bleek een string te zijn maar zelf ik kon zien dat de vrouw een enorme achterwerk heeft, zo een achterwerk waarbij je misschien 2 stoelen nodig hebt om op te zitten.

  De verkopers zijn ook niet gekwalificeerd anders had de verkoopster deze vrouw van te voren moeten waarschuwen, mevrouw, met zo een groot achterwerk kan je zeker geen string dragen.

 2. Ruim een jaar geleden in erfpacht gekregen, er zal een hotel worden gebouwd. Maar nog steeds geen actie, nou ja dan maar een parkeerplaats. Wel zonde zo komt punda nooit tot ontwikkeling. Zelfde als het terrein bestemd voor la curacao aan de jan noorduynweg, ook daar een jaar naar de groundbreaking nog steeds geen activiteiten. Overheid doe iets en grijp in en laat deze erfpacht terreinen niet verpauperen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Column Youp | Stank voor Ank

Afgelopen week liep ik te duimen dat ons land niet bij een oorlog betrokken zou raken. Ik was bang dat we met onze minister van Defensie niet...

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...

ParadiseFM | Overheid roept jongeren op tot vaccinatie

Jongeren van 13 tot 18 jaar worden nogmaals opgeroepen om zich te vaccineren. Dat deed epidemioloog Izzy Gerstenbluth vanmorgen tijdens een overheidsbriefing. Tot eersgisteren testten 223 jongeren...

PB | Inkomen CBCS-top aanzienlijk lager dan beweerd

WILLEMSTAD/PHILIPSBURG: De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft kennis genomen van het programma ‘Wat verdien jij’, dat gisteren is uitgezonden op BNNVARA. De CBCS deelt...
- Advertentie -