27 C
Willemstad
• zondag 25 september 2022

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...

DolfijnfM | Meer parkeerruimte in binnenstad

Pietermaai-parking | Persbureau Curacao

Punda krijgt meer parkeerruimte. Het Marichiterrein tegenover hotel City Suites in Pietermaai is opengesteld voor parkeren. Dat meldt het Antilliaans Dagblad.

Het terrein is van Pietermaai Parking Garage. De winkeliersvereniging had om meer parkeerplekken gevraagd vanwege de drukke decembermaand. Voor twee gulden per uur kun je je auto nu kwijt om te winkelen.

Bron: DolfijnfM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

 1. Als ik hier lees dat je voor 2 gulden per uur in het centrum kan parkeren, vraag ik me af, wat is er met ons aan de hand? Zijn we gek geworden met zijn allen?

  Auto’s moeten juist van de binnenstad geweerd worden. Een beter alternatief is, gratis busritten naar het centrum de stad.

  Een ander probleem is, de kwaliteit van de koopwaar in Punda, ik heb laatst een buitenlandse collega van mij een koffie mok met een logo van Curaçao cadeau gegeven. Ik heb de verkoopster uitdrukkelijk gevraagd, die logo die blijft er op zitten? Ze zei ja, nou de eerste keer dat deze collega, koffie in de mok deed, was zijn handen en hemd helemaal onder de verf.

  Ik weet wel iets van kosten en winstmarge dus ik begrijp wel dat de winkeliers de winstmarge willen verhogen en waarschijnlijk kleding die door kinderarbeid in Bangladesh voor nog geen 2 cent per dag is gemaakt hier voor Fl. 80 of Fl. 100,00 verkopen.

  Laatst zat ik nog in een winkel in Punda kwam een vrouw klagen over een kledingstuk die ze had gekocht. Het bleek een string te zijn maar zelf ik kon zien dat de vrouw een enorme achterwerk heeft, zo een achterwerk waarbij je misschien 2 stoelen nodig hebt om op te zitten.

  De verkopers zijn ook niet gekwalificeerd anders had de verkoopster deze vrouw van te voren moeten waarschuwen, mevrouw, met zo een groot achterwerk kan je zeker geen string dragen.

 2. Ruim een jaar geleden in erfpacht gekregen, er zal een hotel worden gebouwd. Maar nog steeds geen actie, nou ja dan maar een parkeerplaats. Wel zonde zo komt punda nooit tot ontwikkeling. Zelfde als het terrein bestemd voor la curacao aan de jan noorduynweg, ook daar een jaar naar de groundbreaking nog steeds geen activiteiten. Overheid doe iets en grijp in en laat deze erfpacht terreinen niet verpauperen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Hoofdrolspelers wanbestuur bij SLM mogen Suriname niet meer uit

De Nederlandse directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, Paul de Haan, en een belangrijke ex-adviseur van president Chan Santokhi, Prenobe Bissessur, hebben in Suriname een uitreisverbod opgelegd gekregen.

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -