DolfijnFM | Lange celstraf voor smokkel coke

De coke werd beroemd, nadat een groot deel werd gestolen bij de politie | Extra

5 tot 7 jaar cel voor twee mannen die in september 340 kilo coke ons eiland wilden binnensmokkelen. De coke werd beroemd, nadat een groot deel weer werd gestolen uit de opslag van de politie.

De twee mannen zeiden de smokkel te hebben gedaan, omdat ze bedreigd werden door Colombianen. Maar omdat ze geen namen wilden noemen, ging de rechter daar niet in mee. Je had ook de politie kunnen waarschuwen, aldus de rechter.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Lange celstraf voor smokkel coke

  1. Er zijn landen waar op drugshandel de doodstraf staat maar volgens mij is dat heroïne. Ik heb ooit bij een bedrijf gewerkt, (ja, ja ik heb veel meegemaakt in mijn leven) waar een collega af en toe naar het toilet ging om een lijntje coke te snuiven.

    Hij vertelde mij wat mannen soms doen met de slagroom op vrouwen dat doet hij met cocaïne. Ik denk dat de negatieve effecten van cocaïne op de gezondheid wel meevalt behalve een bloed neus af en toe valt het reuze mee.

    De vele junkies die we vroeger met emmers om auto te wassen, in Punda zagen, zijn ook sterk verminderd, waarschijnlijk zijn ze aan het uitsterven en er komen geen nieuwe verslaafden erbij.

  2. Brian Mariano smokkelde ook drugs en heeft nooit 1 dag gezeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *