DolfijnFM | Kiesbureau Suriname zet tellingen stembureaus online

Bouterse wil een hertelling van de stemmen, maar of dat gaat geburen is nog maar de vraag. Het kiesbureau ziet daarvoor geen aanleiding.

Het Onafhankelijk Kiesbureau Suriname heeft het grootste deel van de verkiezingsuitslagen van stembureaus in Paramaribo online gezet.

Op de site van het Kiesbureau zijn bijna alle uitslagen van stembureaus in hoofdstad Paramaribo te zien. 16 uitslagen ontbreken nog. Vier dagen na de verkiezingen in Suriname is de uitslag nog steeds niet bekend, tot frustratie van de oppositie. Die is bang dat president Bouterse en zijn NDP-partij proberen te frauderen.

Bouterse wil een hertelling van de stemmen, maar of dat gaat geburen is nog maar de vraag. Het kiesbureau ziet daarvoor geen aanleiding.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | Kiesbureau Suriname zet tellingen stembureaus online

  1. Abraham Mossel

    De moordenaar Bouterse blijft een eerste klas riool rat, lekker de verkiezing uitslag verneuken en dan over twee maanden met en onder de Noorder zon verdwijnen met al zijn gestolen miljoenen naar een land die hem niet uit leveren. Tip voor Suriname zet de Mossat in en laat die Bouterse oppakken en uitleveren aan Nederland daar krijgt hij wat hij verdient , levenslang. Of geef de Mossat de op dracht hem voor eeuwig van het toneel te laten verdwijnen, geef mij de opdracht en het is binnen een paar dagen geregeld. ik regeld het voor nada,noppes,niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *