34 C
Willemstad
• zaterdag 30 september 2023

Telegraaf | Man gearresteerd in onderzoek naar moord op rapper Tupac Shakur

De politie in Las Vegas heeft een man gearresteerd in het onderzoek naar de moord op de wereldberoemde rapper Tupac Shakur 27 jaar geleden. Dat melden Amerikaanse...

Democracy now! | Friday, September 29, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Herdenkingsmonument Julianabrug wordt gerenoveerd

Het herdenkingsmonument, dat is geplaatst voor de slachtoffers van het instorten van de Julianabrug, wordt aangepakt. Zo is de verlichting niet meer up to date, en wordt...

DolfijnFM | Groot concert ter ere van Tula

Op het Brionplein vindt morgen het Bos di Libertat-festival plaats, een groot concert ter ere van Tula. Het concert is onderdeel van de Siman di Kultura en...

DolfijnFM | Ministers om tafel voor oplossing geweld op scholen

De ministeries van Onderwijs en Justitie hebben samengezeten om geweld op scholen aan te pakken. Het is al langer bekend dat vechtpartijen op scholen toenemen, dus was...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Isla bonden willen geen acties meer

HomeNieuwsDolfijnFM | Isla bonden willen geen acties meer
Vakbondsleider PWFC Angelo Meyer | Extra

De verenigde vakbonden in Solidaridat Sindikal zijn verdeeld. De Isla-bonden gaan kijken of ze nog mee willen doen. De acties hebben lang geduurd, er komt een moment dat je moet stoppen.

Solidaridat Sindikal gaat vandaag opnieuw actie voeren, vanaf 7 uur vanochtend bij het vakbondsgebouw van PWFC. Gisteren waren er niet veel mensen, dat zal vandaag niet anders zijn, als de Isla-bonden niet meedoen.

Bron: DolfijnFM

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. De hele oproep voor het houden van NEP/FAKE stakingen ,georganiseerd door Hof Nar, Cova de tuinkabouter in opdracht van, GROTE SMURF NEP/FAKE maffia figuur, NARCIST en Pahtologische beroeps leugenaar, oproerkraaier, haatzaaier, brandstichter en in het bezit van een valst uitgegeven diploma met de titel, Doctor Honoris Causa- Aegree zijn totaal mislukt zeg maar letterlijk verzopen in de zee.
  @ Brain S inderdaad, cassatie kan wel twee jaar duren als het ff tegen zit, dat was ook de bedoeling van dit stuk gedrocht. Maar de hof rechters zijn de grote boosdoenders, die hadden Gerrit de Raaf direct na de hogerberoeps uitspraak in het gevang moeten pleuren en hem zijn cassatie in detentie moeten laten afwachten, gebeurd voor 80% bij de meeste recht zaken. Maar je woont hier op curacrim, dus kan je niet te veel verwachten van de rechtspraak betreffende politieke recht zaken?.

 2. @Tuna, Daarom is het ook tijd om de raaf naar Bon Futuro te sturen.

  Hoe lang moet een cassatie zaak eigenlijk duren want we zijn alweer een half jaar verder.

 3. Als Cova het nog steeds niet snapt dan mankeert hem wat, of… zijn geldschieters betalen hem dik om te trachten rotzooi te blijven schoppen. Dit gaat helemaal nergens meer over. Het vervelende is natuurlijk dat er een aantal heethoofden tussen lopen die, na het wat we toch wel totale falen van deze actie mogen noemen, mogelijk op persoonlijke titel nog even wat willen uitvreten. Ik zou zeggen houdt een brandblussertje in de buurt. De geschiedenis heeft geleerd dat… en voor die geschiedenis hoeven we niet eens zo ver terug te gaan in de tijd.

 4. Triest. De vakbond leiders hebben zich laten ophitsen door politieke groeperingen die met Cova als ‘adviseur’ een spreekbuis hebben. Echter de leden of het volk komt niet opdagen om te steunen. Tijd om deze vakbondleiders te vervangen.

 5. Dit zat er dik in, de vakbonden hebben niet eens steun van hun leden. Cova heeft de mond altijd vol over rechten van werknemers en vakbonden maar de vraag is of Cova hier niet zelf de fout in ging. Het lijkt erg op dat de vakbondsleiders hun leden tot een staking willen oproepen terwijl het andersom moet zijn.

  Er is in de tussentijd wel wat bezuinigd op vliegreizen want de afspraak binnen het ministerraad was dat zolang de acties aan de hand zijn alle snoepreizen opgeschorst worden (het kan anders als arrogantie of gebrek aan empathie uitgelegd worden).

  Heb begrepen dat Alcala – Wallé als een stekker baalt want het schijn tentamen periode te zijn in Nederland en ze had graag voor de kinderen willen koken en de was doen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties