DolfijnFM | Hof heeft een dag meer nodig in zaak Schotte

Volgens raadsman Knoops heeft het OM vuile handen in deze zaak. ‘Tot onder de nagels’, zei hij tijdens zijn pleidooi | Persbureau Curacao

De rechtszaak in hoger beroep tegen Gerrit Schotte en Cicely van der Dijs loopt uit naar vandaag. De rechtbank moet op zoek naar een andere zaal, want er was geen rekening gehouden met drie zittingsdagen.

Het OM eiste gisteren dezelfde straffen als in Eerste Aanleg, maar wil dat de ex-premier meteen in de boeien wordt geslagen als de rechters hem veroordelen. Volgens raadsman Knoops heeft het OM vuile handen in deze zaak. ‘Tot onder de nagels’, zei hij tijdens zijn pleidooi.

Bron: DolfijnFM

8 Reacties op “DolfijnFM | Hof heeft een dag meer nodig in zaak Schotte

 1. ja daar heb jij het alleenrecht op

 2. ericlapas

  Volgens mij is dat spijkers op laag water zoeken, muggenziften, mierenneuken.

 3. P.S. Als iemand anders betaald voor Schotte dient dit bedrag bij zijn inkomen geteld te worden. Klusje voor de Inspectie.

 4. Misschien moet ook maar eens gecontroleerd worden hoe de geldstroom voor de betaling aan Knoops cs voor de verdediging van Schotte etc is gegaan of gaat.
  Wie betaalt Knoops? Via welke bank ? Wordt er OB op ingehouden etc?

 5. OM moet pleiten, dat Schotte en Corallo hadden MFK opgericht met als doel om Curaçao leeg te roven en een aantal bewezen punten uit onderstaande berichten naar voren brengen.

  https://knipselkrant-curacao.com//kkc-blog-machtsstrijd-curacao-ontbrandt-de-politieke-vervolgingen-van-gerrit-schotte/

  Ze zagen deze mogelijkheid omdat Curaçao op 10-10-10 zelfstandige gebied binnen het Koninkrijk werd. en in die korte tijd die Schotte had geregeerd had hij een financiële chaos gecreëerd dat Curaçao op de rand van bankroet stond.

  Drechi pabo nu hebt weer iets om me uit te schelden.

 6. Knoops handen stinken van het maffiageld dat hij incasseert…
  hij is geen advocaat, maar het lijkt eerder dat hij lid is van deze maffiakliek.
  waar het geld vandaan komt maakt hem niet uit…
  gewoon ook een vies mannetje…

 7. Vuile handen krijgt je ook als je word uitbetaald men bloed en zwaard geld. Dus je moet zich schamen om de term te gebruik je eet en leeft van zwaat geld gekregen van jouw criminele klanten. Die geld woord niet wit.

 8. Daan Banaan

  Wie heeft er vuile handen?

  Met witwassen worden de handen niet schoner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *