DolfijnFM | Gratis ticket CNSJ op zaterdag in Sambil

Het Curaçao North Sea Jazz begint op 29 augustus en duurt drie dagen

Wie het gratis concert op dag 1 van het Curaçao North Sea Jazz-festival bij wil wonen, moet zaterdag naar Sambil.

Bij aankoop van een speciaal North Sea Jazz 6-pack bier krijg je een ticket voor dit gratis concert. De actie start om 12 uur op de parkeerplaats van Sambil en duurt zolang de voorraad strekt tot 2 uur. Een deel van het geld is bedoeld voor de muziekschool in Emmastad.

De organisatie verwacht lange rijen en doet de parkeerplaats al om 5 uur ’s ochtends open. Het Curaçao North Sea Jazz begint op 29 augustus en duurt drie dagen.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Gratis ticket CNSJ op zaterdag in Sambil

  1. Dat wordt erger en erger!! Schandelijk!!!! De ene verleid jongeren om te gokken en meer gokken (zie BBC uitzending) om meer geld te verdienen en de andere verleid ze om zoveel mogelijk te drinken zo dat ze een gratis ticket kunnen bemachtigen!!!Dat moet verboden worden!!! Kan dit soort van marketing uberhaupt gebruikt worden? Als de organisatie iets aan de muziekschool in Emmastad wil schenken,dan is dat fijn,maar niet op de rug van gokkers en alcohol drinkers!!
    Op deze manier zullen wij op de snelste weg vol zitten met allerlei verslaafden!
    Dat kan toch niet!!!

  2. Heb een hekel aan de in zijn ontwikkeling op puber niveau achtergebleven Beflapas (geen strobreed in de weg gelegd door onze selectief verontwaardigde comment polis), maar hier heeft hij 100% gelijk.

    Wordt een schaamteloze vertoning, dit weekend bij Sambil.

  3. Het is elk jaar weer hetzelfde verhaal en het geeft altijd een misselijkmakend gevoel, negers die op iets gratis afkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *