DolfijnFM | Gevangenis corona-vrij

In de persconferenties werd meerdere keren gevraagd naar de situatie in de gevangenis en werd deze bestemeld door journalisten als ‘onhygienisch’. | Miriam Sluis

De SDKK-gevangenis is corona-vrij, dat laat de overheid weten. Er doen verhalen de ronde over coronabesmettingen onder gevangenen, maar deze zijn niet waar benadrukt de regering.

Een familielid van een van de gevangenismedewerkers is besmet het het covid-19 virus, maar de gevangenismedewerker is niet positief.

In de persconferenties werd meerdere keren gevraagd naar de situatie in de gevangenis en werd deze bestemeld door journalisten als ‘onhygienisch’.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Gevangenis corona-vrij

  1. Abraham Mossel

    Wie weet het ?, dat ook kontje bonken vrij van corona is, het is algemeen bekend dat veel langdurige gevangenen vaak een ziekte op lopen met een spelletje met hun bezoekers en onderling. Kontje bonk staat op nr 1 en blok fluiten op 2 wie het verst kan spuigen of spuiten met een roggel staan op 3 en 4. Ja je moet toch een beetje afleiding hebben he’ Gerrit de Raaf, trouwens wat is hij stil. Druk met zijn 1.8 miljoen verzameling bezig!.

  2. “De SDKK-gevangenis is corona-vrij, dat laat de overheid weten.” Worden bewakers en gevangenen, elke dag getest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *