27 C
Willemstad
• donderdag 6 oktober 2022

Extra | Journaal 4 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, October 3, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 3 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | SNSM extracts three sailors from stranded cargo vessel

MARIGOT--On the instructions of Regional Centre for Surveillance and Rescue Operations Antilles-Guiana CROSS-AG, French-side sea rescue SNSM volunteers went to the assistance of a cargo vessel early...

AntilliaansDagblad | Gezaghebber Rijna werpt kritiek verre van zich

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna van Bonaire benadrukt in een reactie op een publicatie waarin zijn integriteit als gezaghebber en die van een niet bij naam genoemde...

AntilliaansDagblad | Zwemmen van punt naar punt rond Aruba

Oranjestad - De ervaren Arubaanse openwaterzwemmer Deaxo Croes is na een geslaagde zwemtocht van zo’n dertien uur zaterdag bij Baby Beach weer veilig aan land gekomen. Hij...

AntilliaansDagblad | ‘Vol ambitie en met veel vertrouwen’

Securitas Antias viert 40-jarig jubileum Willemstad - Het beveiligingsbedrijf Securitas Antias bv heeft gisteren, samen met haar medewerkers en een groot aantal gepensioneerde ex-collega’s, op feestelijke wijze haar...

DolfijnFM | Fundashon Tur ta Konta genomineerd voor Appeltje van Oranje

De stichting ‘iedereen telt mee’ is in 2014 opgericht om een verschil te maken voor kinderen die moeite hebben met rekenen en wiskunde.

Fundashon Tur ta Konta op Curaçao behoort tot de 12 finalisten die dit jaar in de race zijn voor een Appeltje van Oranje.

De stichting ‘iedereen telt mee’ is in 2014 opgericht om een verschil te maken voor de kinderen die moeite hebben met rekenen en wiskunde. De toekenning van de Appeltjes van Oranje is een initiatief van het Oranjefonds.

De winnaars krijgen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

  1. Ik heb dat bronzen beeldje gezien, Beatrix kan misschien veel dingen goed doen maar beeldhouwen is zeker niet één van.

    De man op de foto lijkt een gepensioneerde die zijn tijd gebruikt om kinderen wat bij les te geven. Hij krijgt waarschijnlijk niet voor betaald en wil zo een steentje bijdragen.

    Blijkbaar vinden mensen die nooit belangeloos iets voor een ander hebben gedaan dit zo bijzonder dat het met een prijs beloond moet worden.

    Laten we hopen dat deze oldtimer zich niet minder gewaardeerd voelt als hij de prijs niet wint en toch door wilt gaan met het goede werk.

    Blijkbaar als je humanitair werk doet moet je het wel aan de grote klok hangen en mee koketteren, anders valt je buiten de prijs.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -