DolfijnFM | Fundashon Tur ta Konta genomineerd voor Appeltje van Oranje

De stichting ‘iedereen telt mee’ is in 2014 opgericht om een verschil te maken voor kinderen die moeite hebben met rekenen en wiskunde.

Fundashon Tur ta Konta op Curaçao behoort tot de 12 finalisten die dit jaar in de race zijn voor een Appeltje van Oranje.

De stichting ‘iedereen telt mee’ is in 2014 opgericht om een verschil te maken voor de kinderen die moeite hebben met rekenen en wiskunde. De toekenning van de Appeltjes van Oranje is een initiatief van het Oranjefonds.

De winnaars krijgen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | Fundashon Tur ta Konta genomineerd voor Appeltje van Oranje

  1. Ik heb dat bronzen beeldje gezien, Beatrix kan misschien veel dingen goed doen maar beeldhouwen is zeker niet één van.

    De man op de foto lijkt een gepensioneerde die zijn tijd gebruikt om kinderen wat bij les te geven. Hij krijgt waarschijnlijk niet voor betaald en wil zo een steentje bijdragen.

    Blijkbaar vinden mensen die nooit belangeloos iets voor een ander hebben gedaan dit zo bijzonder dat het met een prijs beloond moet worden.

    Laten we hopen dat deze oldtimer zich niet minder gewaardeerd voelt als hij de prijs niet wint en toch door wilt gaan met het goede werk.

    Blijkbaar als je humanitair werk doet moet je het wel aan de grote klok hangen en mee koketteren, anders valt je buiten de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *