29 C
Willemstad
• maandag 8 maart 2021 18:12

Extra | Journaal 8 maart 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Testratio loopt op in Curaçao

Persbureau Curacao Zeventien mensen zijn vandaag positief getest. In totaal werden 379 coronatesten afgenomen. Een stijgende testratio derhalve van 4,4 procent. Opnieuw hoger dan in de maand februari,...

PBC | Bemanningslid ziek van tanker gehaald

Persbureau Curacao Een bemanningslid van een tanker uit Spanje is vanochtend van boord gehaald nadat hij zijn bewustzijn verloren had. Reddingsorganisatie Citro is op verzoek van de Kustwacht...

RTL | Politicus op Curaçao doodgeschoten bij familieruzie

De 38-jarige Curaçaose politicus Almier Godett is vanmorgen bij een familieruzie doodgeschoten. Hij zou hebben geprobeerd te bemiddelden bij een ruzie tussen twee familieleden, maar werd zelf...

Telegraaf | Politicus op Curaçao om het leven gekomen bij familieruzie

WILLEMSTAD - De 38-jarige Curaçaose politicus Almier Godett is zondagochtend (lokale tijd) bij een familieruzie om het leven gekomen. Volgens eerste berichten ging Godett bemiddelen bij een...

NOS | Curaçaose politicus Almier Godett (39) gedood bij schietpartij

Op Curaçao is politicus Almier Godett vermoord. De nummer 4 op de lijst van de splinterpartij Trabou pa Kòrsou (TPK) is de neef van de bekende oud-politicus...
- Advertisement -

Meest gelezen afgelopen maand

Home Classificatie DolfijnFM | Experts kijken naar schadeclaim vrouw omgevallen carnavalsmuur

DolfijnFM | Experts kijken naar schadeclaim vrouw omgevallen carnavalsmuur

De overheid wil niet verder gaan en alleen nog maar de kosten vergoeden voor werk dat zij zelf niet meer kan doen, zoals schoonmaken.

Een revalidatie-arts en een arbeidsdeskundige gaan opnieuw kijken naar de zaak van de omgevallen carnavalsmuur.

Een vrouw raakte in 2014 invalide tijdens het carnaval door een omvallende muur en eiste 2,6 miljoen gulden schadevergoeding. Ze heeft al een voorschot gehad van 250.000 gulden.

De overheid wil niet verder gaan en alleen nog maar de kosten vergoeden voor werk dat zij zelf niet meer kan doen, zoals schoonmaken.

Ze heeft haar claim met dertien punten onderbouwd, de experts gaan daar nu op verzoek van de rechter naar kijken.

Bron: DolfijnFM

7 reacties

 1. Ter informatie aan ALLEN.
  Dit is de reactie die werd verwijderd.

  @Knoek-koe | 2 februari 2021 om 20:47 |
  Voor 10-10 hebben we o.a. ook Miguel Pourier gehad, die in Nederland veel aanzien en ‘Credibility’ had opgebouwd. Is nu helaas ‘verdampd’. ^^ :[email protected] :'(
  ————————————————————————————–
  Zoals is te zien werd er geen opruiende of dreigende taal gebezigd. Heeft de CP iets tegen een integere man zoals Miguel Pourier? Kan me dat niet voorstellen. (❁´◡`❁)

 2. Als ik door een krater in de weg over de kop ga, kom ik bij Zita aankloppen, geld zat daar! Ze heeft in haar Capaciteit als minister een project van 7 miljoen geregeld voor haar familie.
  Brug verven of zo?

 3. @Samoerai, ik denk dat het na 10-10-10 goed ging opvallen omdat we een schone lei hadden.
  Maar deze shit is ,zoals @Dislect zegt, sinds 1969 al aan de gang.
  Daarvoor ook corruptie, maar toen kwam je niet zomaar de politiek in, en moest je wel wat in je mars hebben intellectueel

  Emancipatie na 1969 betekende vooral dat ook politiek en staatskundig ongeletterden veel zeggenschap en macht in de politiek konden krijgen, met catastrofsle gevolgen.
  Jan en alleman werd hoofd, chef, afdelingshoofd, directeur, minister (Myrna g) etc etc….ze zitten er nog!!!

 4. Het is niet 10-10 opzig dat het omslag punt geeft het is het feest dat gevierd is na 30 mei 1969. Toen er een groep personen aan de macht zijn gekomen die onbekwaam voor bestuur waren.
  Vanaf dat moment is de groep in wisselende samenstelling aan de macht gebleven en zis de sociale insteek op een escalerende wijze verbouwd naar een egoïstische insteek. En het kan nog slechter. Er kan nog meer ongelijkheid gecreëerd worden. Zolang de bevolking maar dom en onwetend gehouden kan worden.

 5. @Knoek-koe
  Zo gaat het al na 10-10. Onze politici – op een enkeling na – hebben het voorbeeld van ‘monnik’ Gerritje ‘de Vrome’ zonder schroom of enige schaamte gevolgd.

 6. ‘De overheid wil niet verder gaan en alleen nog maar de kosten vergoeden voor werk dat zij zelf niet meer kan doen, zoals schoonmaken.”

  Niet te geloven dat de mensen, die de ‘overheid’ vormen, dit durven te zeggen terwijl ze zelf mega salarissen verdienen. Bovendien zijn ze ernstig in gebreke bleven door onveilige situaties, die al tientallen jaren bekend zijn, voort te laten bestaan. Ze ‘stonden er bij en keken er naar’. Net zus Leitu.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Steun Knipselkrant Curacao

Knipsel brengt regelmatig misstanden aan het licht met de nodige bewijzen en onderbouwing.
Als je de analytische blogs en naschriften van KKC waardeert kan je ons helpen dit nieuwsforum mogelijk te blijven maken.

Een donatie helpt onafhankelijke onderzoeksjournalistiek op de eilanden in stand te houden. Uw steun zorgt dat wij kunnen doorgaan met dit werk. Masha danki!

Geselecteerd bedrag € -

Vragen over doneren? Kijk hier voor meer informatie.

Zoeken

Recente reacties