DolfijnFM | Dronken automobilist aangehouden na ongeluk op Sta. Rosaweg

De chauffeur van de auto die de tuin binnenreed is aangehouden op verdenking van alcoholmisbruik | Extra

WILLEMSTAD – Een automobilist is zaterdag aangehouden na een ongeluk met nog een auto en een motorfiets.

De man reed beide aan en reed vervolgens de tuin van een huis aan de Sta Rosaweg binnen.

Op de motor zaten twee mensen die verwondingen opliepen. Een van hen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De chauffeur van de auto die de tuin binnenreed is aangehouden op verdenking van alcoholmisbruik.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Dronken automobilist aangehouden na ongeluk op Sta. Rosaweg

 1. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels

 2. Ik werd vorige week op de Cascoraweg van de weg gedrukt door een aso in een grote zwarte SUV, die daarna volop op de rem ging staan en zonder richting aan te geven de Thaliaweg insloeg.

  Even daarvoor had deze idoot bij de stoplichten al alle stilstaand verkeer links ingehaald om vooraan bij het stoplicht te komen.

  Heb het kenteken, A 91-31, aan de politie doorgegeven maar of die er iets mee gaat doen?

 3. Reed deze dronken hufter ook na de avondklok?

  Dronken rijden, geen gordel om, geen richting aangeven, geen goede verlichting voeren, alle ramen zwart, na de avondklok rijden en vooral veel sneller over de weg scheuren dan de toegestaan is.

  Vooral dit laatste gebeurd met de regelmaat van de klok om dat iemand snel van de weg af wil zijn om een boeten van Naf. 1000 te ontlopen.

  Op de weg naar Santa Catharina rijden haast ieder avond NA de avondklok enkele auto met 100 km/uur of meer en ze gaan ook ‘fieveren’. Liefst op de nieuwe verhoging die een paar maanden geleden is gemaakt op de eerste kruising binnen Abrahamsz *). Geen politie te zien.

  *) Deze verhoging is volledig overbodig omdat iedereen een ander van rechts voorrang moet geven en daarom stapvoets rijdt. Er is daar nog nooit een aanrijding geweest. Onbegrijpelijk dat het geld niet is uitgegeven om de verhoging bij Arco Iris te maken. De parkeerplaats van Arco Iris ligt naast de weg naar St. Catharina. Mensen die daar geparkeerd zijn, moeten achteruitrijden om te keren en komen dan gedeeltelijk op de weg [die ook nog op die plaats een bocht heeft] terecht. Regelmatig zijn daar gevaarlijke situaties en soms aanrijdingen. O.a. door 2 quad bestuurders die als ongeleide projectielen al stuntend voortraasden en toen een kind bij AI overstak aanreden. 1 quad over de kop en de andere op zijn zijkant. Weet niet hoe het met dat meisje is afgelopen. [Mijn vrouw en ik zijn niet blijven kijken]

 4. Abraham Mossel

  De man was dronken en werd aangehouden. Bij mij reed een dronken mijn tuin binnen, en mijn hek naar de kloten 2000,00 schade, de man had geen rijbewijs en was onverzekerd plus illigaal op het eiland, de man verbleef zich vlak bij mijn huis en werd meegenomen door de politie, tot mijn verbazing zag ik de man na 2 uur later weer langs mijn huis lopen. Nooit een gulden ontvangen van de etter, maar na een maand of twee was hij verdwenen weer naar zijn geboorte land begreep ik van de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *