DolfijnFM | Curaçaose huurmoordenaars gezocht

Er is een internationaal arrestatiebevel uitgegeven door Interpol

De twee Nederlanders die afgelopen weekend dood zijn gevonden in Sto. Domingo, zijn vermoord door twee Curaçaose huurmoordenaars. Dat bericht de lokale krant Diario Libre.

De slachtoffers zijn een Turkse en een Marokkaanse Nederlander uit Amsterdam. De twee zouden betrokken zijn bij een mislukt drugstransport uit Curaçao. Er is een internationaal arrestatiebevel uitgegeven door Interpol.

Bron: DolfijnFM

27 Reacties op “DolfijnFM | Curaçaose huurmoordenaars gezocht

 1. @mano – schrijft: “Toen ik het bericht las had ik al mijn twijfels, sommige zaken rijmden gewoon niet met elkaar”

  Precies helemaal gelijk en alle bevooroordeelde roeptoeters en racisten hier maar gillen.

  Op de website van Interpol staat in de zoekmachine bij :
  Wanted by Domibican Republic” geen enkele Nederlander (dus ook geen Curacaoenaar).
  Als je dan kijk bij Nationality Netherlands (van de gezochten dus), krijg je een mooie verzameling van allerlei nederlandse boeven (veel van turkse/marokkaanse afkomst). Er staat 1 nederlander tussen van Curacaose afkomst. Ene Palm, Gerel Lusiano, moordenaar, maar die wordt gezocht door de Nederlandse authoriteiten, dus die is het niet.

  Dit zijn de feiten van Interpol.

 2. Ja hoor, de aap is uit de mouw gekropen. De waarheid is dat er geen sprake is/was van Curaçaose huurmoordenaars. Die twee ‘Nederlandse’ drugsdealers zijn zeer waarschijnlijk door 3 Latino’s vermoord. Ze zijn samen vanuit Curaçao naar Sto.Domingo afgereisd om drugs te gaan kopen. De Latino killers hadden vervalste Nederlandse paspoorten, eentje reisde zelfs met een vervalst een Brits paspoort.

  Degenen die met duivelse graagte Curaçaoënaars criminaliseren staan nu ff in hun hemd! Hoewel ik er niet aan twijfel dat het criminaliseren van Curaçaoënaars door zal gaan. Vooral vanuit Nederland, bepaalde Nederlandse dagbladen, wanna be misdaadverslaggevers die geen fluit weten, en andere louche nederlandse onlinekrantjes zijn fulltime bezig fake news over het criminele Curaçaose volk te verspreiden.

  Toen ik het bericht las had ik al mijn twijfels, sommige zaken rijmden gewoon niet met elkaar. Bijvoorbeeld die hele grote diepe grafkuil op een plantage, de terreinwagens, en het vliegtuigje dat door omwonenden gespot of gehoord zou zijn, enfin. Buitenlandse huurmoordenaars hebben geen tijd te verliezen, zeker niet als ze vreemdeling zijn in een land dat bovendien zelf over een paar honderd goedkope huurmoordenaars beschikt.

  Een huurmoord wordt binnen de minuut gepleegd en dan zijn de huurmoordenaars weer pleite. Niks geen tijd om gaten te graven. Ik vraag me af wie die jongens zijn, de zogenaamde Curaçaose huurmoordenaars op het fotootje dat zelfs op CNN te zien was. Het zullen misschien wel criminelen zijn, maar ik in hun plaats zou er werk van maken, zeker weten!

 3. ik lag me hier het apelazerus
  gaat het uberhaupt nog over het bericht of de persoonlijke
  aftakeling van elkaar….
  triest………..

 4. Mano, Velen op de DR hebben een loon van 1 dollar per dag. Illegale Haitianen nog minder. Voor 10 gulden doet iedereen daar wat voor je wat je wilt en zonder vragen te stellen. Zowiezo, De Dominicaan is altijd no fui yo

 5. Nee hoor Wim jij als nazaat van slavendrijvers, slavenhandelaren en slavenhouders bent je geen haar beter dan jouw voorouders.

  Jullie blanken betalen deze zwarte huurmoordenaars om vuile klusjes uit te voeren zoals de moord op Wiels.

 6. Gezien het niveau van de bijdragen van Enri en la Stiwz sluit ik niet uit dat ze op het artikel ‘CURAÇAOSE HUURMOORDENAARS GEZOCHT” afkwamen omdat ze dachten dat het een vacature was.

 7. Wim ik niet hoor, Drechi pe samen met LaStiwz en andere trollen vallen mij en anderen niet niet achter MFK, KdNT, PS staan steeds lastig.

  Als ik vals word aangevallen voel vind ik dat ik moet reageren

 8. Redactie KKC: gaarne La Stiwz en Enri een overzicht van de peuterspeelzalen op het eiland verstrekken.

  Dat lijkt me een beter podium voor hun infantiele tweestrijd dan dit gewaard forum.

 9. LaStiwz blijkbaar leest je alleen mijn reacties op berichten van brechi pe.

  Dus jouw opmerkingen is meer bedoeld voor jouw maatje Drechi pe dan voor mij.

  Als drechi pe geen vrouw is dan heeft hij in ieder geval een stel vrouwelijke hersenen, hahahaaaaaaaaaaaaaaa

 10. @Enri: dat is het punt niet of ik wel of geen hoerenloper/ door homo’s achterna gelopen wordt.

  Jij zegt: “…Niemand van het christendom propageren om anderen te vermoorden…” waarop ik zeg dat je baas dit zelfs doet. Het staat in je allesomvattende boekje (wat volgens jou de enige waarheid is).

  Reageer daar eens op een normale volwassen manier op, zonder het woord kontgat, god, homo, chupado, trol of anderszins te gebruiken.

  B.t.w. de zin “gods wegen zijn ondoorgrondelijk” mag je ook niet gebruiken.

 11. Het schijnt dat de huurmoordenaars inderdaad Curaçaoënaars zijn. Al is het nog niet helemaal duidelijk… want gezien de plek waar de slachtoffers begraven lagen móéten ze wel hulp gehad hebben van Dominicanen… Een heel diep gat dat door een bulldozer uitgegraven is, terreinwagens e.d.
  Curaçaose Dominicanen die familie hebben in Santo Domingo? Is ook een optie, want zomaar effe met een bulldozer een groot gat graven op een plantage doe je als vreemdeling in Santo Domingo niet.

 12. @Enri: dat is het punt niet of ik wel of geen hoerenloper/ door homo’s achterna gelopen wordt.

  Jij zegt: “…Niemand van het christendom propageren om anderen te vermoorden…” waarop ik zeg dat je baas dit zelfs doet. Het staat in je allesomvattende boekje (wat volgens jou de enige waarheid is).

  Reageer daar eens op een normale volwassen manier op, zonder het woord kontgat, god, homo, chupado, trol of anderszins te gebruiken.

  B.t.w. de zin “gods wegen zijn ondoorgrondelijk” mag je ook niet gebruiken.

 13. Lastiwz als je zo over God oordeel is jouw goed recht, maar je bent geen hoerenloper.

  Homolopers lopen jouw achterna hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 14. Enri zegt:
  “…Niemand van het christendom propageren om anderen te vermoorden…”

  Dat doet dat godje van jou zelf anders wel. Lees je sprookjesboek er maar op na.

  Maar ja die vermoord moesten worden waren maar hoerenlopers of ander tuig.

  Heej, hoerenloper. Ik ken er in ieder geval eentje.

 15. Drechi pa bosnan tur God is almachtig maar jij bid aan satan. Niemand van het christendom propageren om anderen te vermoorden zoals jij die staat achter MFK, KdNT en PS jij schrijft de duivelse taal op KKC en beweer dat je naar God bid, net als duivel in schaapskleren je moet je zich schamen.

  Dit zijn jouw helden.https://www.youtube.com/watch?v=_ZfASJ4Ep3Y

 16. Drechi pa bosnan Tur

  @Keta,
  Heb ik ergens ooit gezegd dat ik ‘s nachts wakker lig door JOU???
  Weet je Keta, voordat ik ga slapen, bid ik elke avond aan mijn God. Ik bedank hem voor alles. Voor de goede EN de slechte dingen. De slechte dingen herinneren mij namelijk aan het feit dat alles betrekkelijk is. Dus ik bedank hem ook voor jou. Ik dank hem dus dat hij mij aangeeft hoe ik NIET moet worden……………
  En ik had WEER gelijk: je zal en je moet je bek/muil/snavel/smoel opentrekken, want je MOET omwille van de Makamba’s hier het laatste woord hebben…
  God heeft het laatste woord Keta……… Altijd!!!

 17. Drechi pa bo chupado, ja ik reageer alleen om te zeggen dat ik blijkbaar de dief van jouw slaap ben, maar ik val niet op homo.

 18. Drechi pa bosnan Tur

  Je hebt gelijk Brian, ik heb inderdaad pijn.
  Pijn omdat iemand die niet eens een YDK is, het lef heeft om YDK’s af te vallen, terwijl zijn eigen land iemand aan het roer heeft staan die MINSTENS even erg is als (volgens jullie) de heer Schotte….
  Vreemd he?
  Hoe ging het ook alweer: “Wie zich aan een ander spiegelt……”
  Ik ben de rest vergeten Brian. Ik ben dom. Ik laat een grootheid als Brian S hem graag afmaken voor me….. Ga je gang!
  (Wacht maar: Keta gaat zo reageren en zeggen dat ik dom ben, en dat ik het zelf heb gezegd. Zij begrijpt er echt niets van. Arme vrouw.)

 19. Drechi pa bosnan Tur

  @Wim,
  Nee Wim, deze foto is in jouw eigen slaapkamer genomen. Herkn je niets??
  Hij is inderdaad een beetje onderbelicht. Feit blijft echter dat terwijl jij bezig bent met YDK-bashing in je computerkamer, andere YDK bezig in jou slaapkamer. Je mag drie keer raden met wie ze bezig waren, Wim!!!
  Mientras tantu bo ta di buk ta wak den sede di MFK, bo atras mes ta hanchu habri……
  Doble R, b’a tende… un homber ku vishon!!!

 20. @Drechi, Ik weet dat jij pijn voelt omdat Maarten Schakel niet met jou een straatje om wilde gaan maar Dolfijn FM heeft gewoon de info overgenomen van een Dominicaanse krant. Bron is dus niet Dolfijn FM..

 21. Waar is deze foto genomen?

  In de MFK sede?

 22. Ach ja, natuurlijk. Die Dominicanen zullen natuurlijk beweren dat het geen Dominicaanse huurmoordenaars waren, maar Curaçaose. Maar als je leest hoe en wat móéten het wel Curaçaoënaars zijn die woonachtig zijn in Santo Domingo. Er zijn gaten gegraven met een bulldozer, er cirkelde een vliegtuigje rond.. lees maar;

  “De lijken zijn woensdag aangetroffen in een soort grafkuil op een suikerrietplantage, meldde de krant Diario Libre vrijdagmiddag.
  Omwonenden hoorden toen terreinwagens en een vliegtuigje. In de afgelopen maanden zijn zo achttien lijken aangetroffen, voornamelijk in het oosten van het land. In een grafkuil lagen vijf lijken.”

  Zullen degenen die zo happig zijn en zo vurig wensen dat het om Curaçaose huurmoordenaars gaat hen ook maar meteen beschuldigen die 18 moorden gepleegd te hebben? Dachten jullie nou echt dat de Dominicaanse drugsmaffia zomaar Curaçaose boeven op hun terrein in hun land toelaat? Dan kennen jullie de Dominicanen niet… zij hebben keuze uit honderden Dominicaanse huurmoordenaars, waarom zouden zij dan Curaçaose huurmoordenaars inhuren die veel duurder zijn dan de Dominicaanse huurmoordenaars die voor een paar duizend dollar iemand koud maken?

  Hoewel ik niets uitsluit, want er zijn op Curaçao een paar honderd dominicanen geboren en getogen en ook naar Nederland verkast. Ze stonden een tijdlang bekend als de (gebrekkig) Spaanssprekende Antillianen in de Bijlmer.

 23. Drechi pa bosnan Tur

  Weer eentje die anderen aanhalen….
  What in hell do I need to look to Dusseldorf for!!!!!
  Who gives a rat’s ass what Dusseldorf thinks. Not me!! Maybe Keta!! Dusseldorf is in your country of birth, right Wim? Dan ga je toch daar wonen, me dunkt………

 24. Criminaliteit blijft ons belangrijkste exportprodukt.

  Vraag het maar eens in Dusseldorf.

 25. Drechi pa bosnan Tur

  Ja, dat zegt Dolfijn FM!!!!!!! Die!!!! Als ik lieg, lieg ik in commissie! Er staat onder het f… artikel: BRON DOLFIJN FM. Die haalt op zijn beurt Diario huppeldepup aan. Does that make it the truth, Brian????????
  Is Dolfijn FM de lokale correspondent van El Diario Libre dan? Hebben ze een “direct feed” met die jongens?
  Vraag je je wel eens dat soort zaken af? Zal wel niet!!!!!!
  Je bent hetzelfde als Keta: andere mensen aanhalen als zijnde bewijs? Denk jij ook zo?
  En what is it to you Brian? Are you on a new round of “YDK-bashing” AGAIN????????????????????
  You and Keta form a wonderful tag team!!!
  Sodemieter toch op, hypokriet!!!!

 26. Bron is Diario Libre. Zegt dat je wat?

 27. Drechi pa bosnan Tur

  Even naar de ‘Bron’ kijken….
  O ja, die………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *