DolfijnFM | Curaçaose Hofpresident Saleh positief getest

De personen in quarantaine blijven vanuit huis werken en zittingen gaan ook gewoon door | Persbureau Curacao

De president van het Hof, mr. Eunice Saleh is positief is getest voor Corona. Zij zit intussen thuis in isolatie. Het bericht kwam gistermiddag binnen bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie

Zij was vorige week in verband met een vergadering enkele uren op kantoor op de vestiging van het Hof in Curacao. Collega’s die fysiek aan de vergadering hebben deelgenomen en langer dan vijftien minuten in dezelfde ruimte als de president zijn geweest, zijn intussen – conform de richtlijnen van de GGD – in thuisquarantaine tot en met 6 november.

Deze personen worden nu getest. Van een ervan is het resultaat van de PCR test al binnen en die is negatief.

Het voorgaande heeft tot nu toe geen gevolgen voor het rechtsbedrijf. De personen in quarantaine blijven vanuit huis werken en zittingen gaan ook gewoon door.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Curaçaose Hofpresident Saleh positief getest

 1. Vgs Worldometer vndaag 14 nieuwe gevallen.
  Wellicht is zij erbij geteld.
  https://www.worldometers.info/coronavirus/country/curacao/

 2. Dus Eunice Saleh moet haar eigen vader dadelijk gaan veroordelen voor gigantisch eigen zakken vullen bij Ennia en daar gigantisch gefaald hebben als commissaris?

 3. ericlapas: zijn Uw hersenen zo zwaar door het coronavirus beschadigd??

 4. Is zij de dochter van Jaime Saleh?

  de ex gouverneur van de NA, , Ridder in de orde van….., voormalig President van het Hof, Meester in de rechten, en last but not least: Commissaris bij RvC van Ennia?

 5. Eunice Saleh, lijkt me niet de type die snack’s en happy hour’s bezoekt, waarschijnlijk wordt de boodschappen door de werkster gedaan dus ze komt ook niet in de supermarkt. Het zou toch helpen als deze truut zou zeggen hoe ze besmet is geraakt, komt het door schoolgaande kinderen? Of een echtgenoot die wel graag de bloemetjes buiten zet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *