PBC | Begeleiders Tiny Kids voorkomen erger bij overval

Persbureau Curacao

Zij sloten onmiddellijk alle deuren en ramen en alarmeerden de politie | Elisa Koek

Door snel en alert optreden van begeleiders van een crèche in Dominguito konden drie overvallers hun slag gisteren niet slaan.

De drie sprongen over het hek van TinyKids, maar dat werd gesignaleerd door het beveiligingssysteem en de camera’s. De begeleiders zijn getraind om in zulk soort situaties handelend op te treden.

Zij sloten onmiddellijk alle deuren en ramen en alarmeerden de politie. Die was er binnen vijf minuten. De drie overvallers kozen het hazepad, de politie is naar hen op zoek.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Begeleiders Tiny Kids voorkomen erger bij overval

  1. Het blijkt dat kinderen die dagelijks naar de crèche gaan zich socialer en beter en sneller ontwikkelen dan kinderen die dat niet doen. Eigenlijk zou een creche plicht voor kinderen ingevoerd moet worden dit is de enige manier om te voorkomen dat kinderen zich straks met een achterstand bij de lagere school aanmelden.

    Het is niet ondenkbaar dat deze overvallers van plan waren om een kind te ontvoeren want geld is daar niet.

    Wij zien dat ook bij die achterlijke Quincy Girigorie die laat zich voor de camera interviewen met een foto van zijn kinderen op de achtergrond. Wat een eikel zeg, de man is nota bene minister van justitie.

  2. Wat voor impact heeft dit op de kinderen en willen we dat toestaan? Bewakers bij een kinderopvang….het is toch echt te gek om los te lopen…geen normen, geen waarden, geen moreel, geen geweten… wat erg voor de kinderen om dit te moeten meemaken…men heeft geen idee wat dit doet met de gevoelens van kinderen, bizar en onwerkelijk! Wat een wereld! En dat binnen het Nederlands Koninkrijk…schaamteloze idioten…

  3. We zijn echt van God los…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *