DolfijnFM | 58 boetes bij verkeerscontrole

58 boetes bij verkeerscontrole | Persbureau Curacao

De mannen met de uniformen zijn weer bezig geweest: gistermorgen bij een verkeerscontrole bij de rotonde van Zegu werd maarliefst tweederde van de automobilisten op de bon geslingerd.

Van de 78 gestopte auto’s kregen er 54 een boete. De meeste voor geen geldig rijbewijs of geen geldige verzekering.

Bron: DolfijnFM

10 Reacties op “DolfijnFM | 58 boetes bij verkeerscontrole

 1. De polis moet standaard een hamertje in de auto hebben liggen en bij iedereen, die met mistlampen aan rijdt, deze kapot tikken.

 2. Kunnen ze ook meteen op de koplampen controleren. Werd gisteren bijna aangereden door een clown die in de avond rondrijdt zonder werkende voorlichten.

 3. Door die lolos wordt het alleen nog strenger voor iedereen, ezels.

 4. Fox,
  Ik ga helemaal mee in je commentaar. Het loopt inderdaad de spuigaten uit en het wordt, ondanks alle controles en aanhoudingen alleen maar erger.
  Het verbaast me steeds weer als ik op de weg ben hoeveel medeweggebruikers alle regels van het verkeer aan hun laars lappen. Hoeveel medeweggebruikers zitten achter het stuur te bellen, eten en/of drinken ( vooral ‘s morgens en dan ook nog met kleine kinderen in de auto) , ‘s morgens even snel de kranten lezen.

  Naar mijn mening wordt het tijd dat er een samenwerking komt tussen de belastingdienst enerzijds (kentekens op naam zodat je weet wie aansprakelijk is) en verzekeraars anderzijds (geen verzekering na een , drie of zes maanden opzeggen zonder de nieuwe verzekeraar te kennen)
  Het wordt tijd dat er gehandhaafd gaat worden. Zorg ervoor dat de controleurs ook meer bevoegdheid krijgen om ook buiten de standaard controles mensen aan te houden en beboeten die zonder gordel rijden, zitten de bellen en die gevaarlijk gedrag op de weg tonen.

 5. Ja dat vraag ik me ook elke keer af, ze worden op de bon geslingerd, maar mogen ze daarna gewoon weer verder rijden, zonder rijbewijs of verzekering? Ik zou zeggen auto innemen tot de papieren in orde zijn.

 6. Als je deze cijfers leest (en elke keer liegen de cijfers er niet om) dan wordt toch duidelijk dat de boel behoorlijk uit de hand is gelopen. Jarenlang de is dit gedrag op z’n beloop gelaten. Tweederde is in overtreding. In en in triest en daarom is handhaving en controle de enige remedie. Een pluimpje voor de verkeerscontroleurs.

 7. De meesten hadden geen rijbewijs of zijn niet verzekerd. Dit betekent dat bij een ongeluk de verzekering niets uitkeert. De meeste van deze chauffeurs hebben geen cent om hun reet te krabben dus als slachtoffer wordt je dubbel benadeelt.

 8. Abraham Mossel

  Geachte dames en heren, dit is een fake bericht van de regering Schotte & Co?

 9. 54/78 = 69% een boete!

  En het CTB maar roepen ‘nos ta dushi hende’.

 10. Mogen ze daarna weer wegrijden terwijl ze geen rijbewijs hebben?
  Of blijft de auto achter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *