26 C
Willemstad
• zondag 11 april 2021 00:37

Rijnmond | Veertig zorgmedewerkers naar Curaçao

Radio Rijnmond  Bron: Radio Rijnmond

Ingezonden | Petje af!

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

NU | Afgelopen dagen minder coronabesmettingen op Aruba

Op Aruba is het aantal besmettingen de laatste dagen licht afgenomen. Vrijdag werden er 583 actieve besmettingen geregistreerd. De teller van het aantal mensen dat sinds maart...

NU | Tientallen vluchten naar Aruba, veelal Amerikaanse toeristen

Aruba kent zaterdag het grootste aantal vliegtuigen dat op één dag op de luchthaven landt sinds het begin van de coronapandemie. Naar verwachting komen meer dan dertig...

PBC | Vaccinatiestraat Marinebasis Parera geopend

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Sinds vrijdag kunnen mensen op Curaçao ook bij onze marinebasis terecht voor hun vaccinatie tegen COVID. Defensie verleent hiermee militaire bijstand, op verzoek van...

PBC | Raffinaderijbesprekingen van Corc slepen voort

Persbureau Curacao De eigenaar van de raffinaderij, overheidsbedrijf Refineria di Kòrsou (RdK) blijft onderhandelen met het Corc-consortium om de olieraffinaderij van Isla opnieuw te starten. De bestaande MOU...
- Advertisement -spot_img
HomeLandenCuraçaoDe schokkende documantaire die nooit uitgezonden mocht worden

De schokkende documantaire die nooit uitgezonden mocht worden

De reden dat hij nooit op televisie kwam is omdat deze documentaire in detail een netwerk blootlegt van religieuze leiders en politici die zich bezighouden met kinderen en seksorgies.

Hoewel de documentaire al gemaakt is in 1993, samen met Discovery Chanel, geeft het een goed beeld over hoe deze netwerken opereren tot op de dag van vandaag.

Kinderen werden verscheept naar Las Vegas of Toronto, vaak alleen maar gekleed in hun ondergoed, met een nummer om de hals om “verkocht” te worden aan de hoogste bieder.
Deze documentaire stond op het punt te worden uitgezonden via Discovery Chanel en het Engelse Yorkshire TV.  Toen opeens, via een aantal Amerikaanse congresleden, de kabelmaatschappijen gigantisch onder druk werden gezet en er werd gedreigd met allerlei sancties als deze film toch zou worden uitgezonden.
Onmiddellijk daarna werden de rechten van de film opgekocht door een onbekend iemand en werden alle bestaande kopieën vernietigd.
Er bleef één kopie bewaard en deze kwam terecht bij Senator en advocaat John De Camp die hem vervolgens doorspeelde naar de gepensioneerde FBI agent Ted L. Gunderson.

John de Camp heeft een boek geschreven over het bovenstaande met de titel: The Franklin Coverup. De sporen leiden zoals gewoonlijk naar de hoogste machthebbers.
In het boek wordt zelfs mogelijk een satanische moord beschreven in Bohemian Grove ten behoeve van een zogenaamde snuff film.
Voor wie een sterke maag heeft die kan hier het stuk uit het boek lezen wat de getuigenis beschrijft van Paul Bonacci.

Alhoewel dit een relatief lange tijd geleden plaatsvond, geeft het een beeld van wat er vandaag de dag nog steeds speelt op grote schaal. Wellicht de grootste rot in onze hedendaagse maatschappij.
Nog steeds worden er iedere dag kinderen misbruikt en vermoord in rituele satanische bijeenkomsten.  Dit is in grote kringen bekend.
Toch wordt hier maar mondjesmaat, tot geen aandacht aan besteed.
Ook niet in de alternatieve media.
En waarom is dit niet als speerpunt terug te vinden bij één van die vele nieuwe politieke partijen? Vele politici in Den Haag zijn nu al op de hoogte van wat er in de schaduw van het pluche van de maatschappij gebeurt.

Is 2012 niet het jaar van de grote verandering en het schoon schip maken met alle duistere satanische praktijken?

Video:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YSqt2W1LmRA?rel=0]

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties