30 C
Willemstad
• woensdag 27 oktober 2021 12:57

Laatste reacties

- Advertentie -

De schokkende documantaire die nooit uitgezonden mocht worden

De reden dat hij nooit op televisie kwam is omdat deze documentaire in detail een netwerk blootlegt van religieuze leiders en politici die zich bezighouden met kinderen en seksorgies.

Hoewel de documentaire al gemaakt is in 1993, samen met Discovery Chanel, geeft het een goed beeld over hoe deze netwerken opereren tot op de dag van vandaag.

Kinderen werden verscheept naar Las Vegas of Toronto, vaak alleen maar gekleed in hun ondergoed, met een nummer om de hals om “verkocht” te worden aan de hoogste bieder.
Deze documentaire stond op het punt te worden uitgezonden via Discovery Chanel en het Engelse Yorkshire TV.  Toen opeens, via een aantal Amerikaanse congresleden, de kabelmaatschappijen gigantisch onder druk werden gezet en er werd gedreigd met allerlei sancties als deze film toch zou worden uitgezonden.
Onmiddellijk daarna werden de rechten van de film opgekocht door een onbekend iemand en werden alle bestaande kopieën vernietigd.
Er bleef één kopie bewaard en deze kwam terecht bij Senator en advocaat John De Camp die hem vervolgens doorspeelde naar de gepensioneerde FBI agent Ted L. Gunderson.

John de Camp heeft een boek geschreven over het bovenstaande met de titel: The Franklin Coverup. De sporen leiden zoals gewoonlijk naar de hoogste machthebbers.
In het boek wordt zelfs mogelijk een satanische moord beschreven in Bohemian Grove ten behoeve van een zogenaamde snuff film.
Voor wie een sterke maag heeft die kan hier het stuk uit het boek lezen wat de getuigenis beschrijft van Paul Bonacci.

- Advertentie -

Alhoewel dit een relatief lange tijd geleden plaatsvond, geeft het een beeld van wat er vandaag de dag nog steeds speelt op grote schaal. Wellicht de grootste rot in onze hedendaagse maatschappij.
Nog steeds worden er iedere dag kinderen misbruikt en vermoord in rituele satanische bijeenkomsten.  Dit is in grote kringen bekend.
Toch wordt hier maar mondjesmaat, tot geen aandacht aan besteed.
Ook niet in de alternatieve media.
En waarom is dit niet als speerpunt terug te vinden bij één van die vele nieuwe politieke partijen? Vele politici in Den Haag zijn nu al op de hoogte van wat er in de schaduw van het pluche van de maatschappij gebeurt.

Is 2012 niet het jaar van de grote verandering en het schoon schip maken met alle duistere satanische praktijken?

Video:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YSqt2W1LmRA?rel=0]

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -