24 C
Willemstad
• dinsdag 31 januari 2023

NOS | Bezoek Oranjes aan Aruba: warm ontvangst met cadeautjes

De koning, koningin Máxima en de prinses van Oranje zijn vandaag aangekomen op Aruba. Het was voor het drietal dag vier van de rondreis door het Caribisch...

AD | Aruba verwelkomt prinses Amalia, Willem-Alexander en Máxima

Na een dag rust staan er weer een hoop activiteiten op de planning voor prinses Amalia, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het gezelschap komt maandagochtend lokale...

Democracy now! | Monday, January 30, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 30 januari 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Godett wil Cicely van der Dijs vrij krijgen door oproep aan de koning

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Anthony Godett spant zich in om Cicely van der Dijs vrij te krijgen. Hij doet een oproep aan koning Willem Alexander om gratie te...

PBC | Thierry Baudet spreekt vanavond op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Thierry Baudet is op Curaçao. Vanavond spreekt hij in de Papagayo Beach Club over de visie van de partij voor Caribisch Nederland, zo twittert...

PBC | Bonaire: Wie gekozen wil worden om daarna voor de Eerste Kamer te stemmen, moet zich vandaag geregistreerd hebben

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vandaag kunnen de namen van de mensen die zich kandidaat stellen voor de eilandraadsverkiezingen voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba worden ingeleverd, zij vormen drie...
- Advertentie -

De schokkende documantaire die nooit uitgezonden mocht worden

De reden dat hij nooit op televisie kwam is omdat deze documentaire in detail een netwerk blootlegt van religieuze leiders en politici die zich bezighouden met kinderen en seksorgies.

Hoewel de documentaire al gemaakt is in 1993, samen met Discovery Chanel, geeft het een goed beeld over hoe deze netwerken opereren tot op de dag van vandaag.

Kinderen werden verscheept naar Las Vegas of Toronto, vaak alleen maar gekleed in hun ondergoed, met een nummer om de hals om “verkocht” te worden aan de hoogste bieder.
Deze documentaire stond op het punt te worden uitgezonden via Discovery Chanel en het Engelse Yorkshire TV.  Toen opeens, via een aantal Amerikaanse congresleden, de kabelmaatschappijen gigantisch onder druk werden gezet en er werd gedreigd met allerlei sancties als deze film toch zou worden uitgezonden.
Onmiddellijk daarna werden de rechten van de film opgekocht door een onbekend iemand en werden alle bestaande kopieën vernietigd.
Er bleef één kopie bewaard en deze kwam terecht bij Senator en advocaat John De Camp die hem vervolgens doorspeelde naar de gepensioneerde FBI agent Ted L. Gunderson.

John de Camp heeft een boek geschreven over het bovenstaande met de titel: The Franklin Coverup. De sporen leiden zoals gewoonlijk naar de hoogste machthebbers.
In het boek wordt zelfs mogelijk een satanische moord beschreven in Bohemian Grove ten behoeve van een zogenaamde snuff film.
Voor wie een sterke maag heeft die kan hier het stuk uit het boek lezen wat de getuigenis beschrijft van Paul Bonacci.

Alhoewel dit een relatief lange tijd geleden plaatsvond, geeft het een beeld van wat er vandaag de dag nog steeds speelt op grote schaal. Wellicht de grootste rot in onze hedendaagse maatschappij.
Nog steeds worden er iedere dag kinderen misbruikt en vermoord in rituele satanische bijeenkomsten.  Dit is in grote kringen bekend.
Toch wordt hier maar mondjesmaat, tot geen aandacht aan besteed.
Ook niet in de alternatieve media.
En waarom is dit niet als speerpunt terug te vinden bij één van die vele nieuwe politieke partijen? Vele politici in Den Haag zijn nu al op de hoogte van wat er in de schaduw van het pluche van de maatschappij gebeurt.

Is 2012 niet het jaar van de grote verandering en het schoon schip maken met alle duistere satanische praktijken?

Video:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YSqt2W1LmRA?rel=0]

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -